gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Evo çok sağlam tabii (4g63 blok sağlamdır :) ), transfer kutusu ve ayc de hiç kırılmaz değil mi? Ben kırılan STi gearbox görmedim ama transfer kutusu kıran ve ayc'si bozulan en az 6 evo biliyorum (6-7-8)
Sti ciddi anlamda canını alabileceğin bir arabadır, parçası Mitsubishi'ye nazaran ucuzdur.
Konu STi vs WRX , evo nereden çıktı :)
Konuyu özetlemek gerekir ise, canını almak , her türlü yüklemek istersen STi , ailemi gezdireyim, günübirlik bineyim , yumuşak suspansiyon olsun ama aracım güçlü olsun dersen WRX.
Ha daha güzel bişey söyleyim, günümüzde motoru yapılmayan WRX kalmadı, çoğu forged internallara geçtiler, bilindik bir garajda motoru yapılmış bir WRX alıp, üzerinde Sti turbo (vf34-vf35 veya vf49 veya vf43) , sti pink enjektörler ve sti intercooleri ile 300 hp'nin biraz üzerine çıkıp, paran da varsa 10 lira civarına sti 6 speed tranny ve sti debriyajı atarsın. Yumuşak , seni yormayan , 300+ hp bir aracın olur, şanzıman ve motor kırarım korkun da olmaz.
Şimdi yukarıda yazdığımı TR şartlarına vuralım :
WRX aldın 35-40 civarı
Sti turbo vs. aldın 5 lira civarı
Şanzıman aldın : 10 lira
eee zaten 50 lira civarına sağlam STi'lar var, gidip STi alınır :)
Benim yukarda belirttiğim upgrade'i ben günübirlik bir araç yaparsam yaparım, çünkü sti bazen full şehir içi için sert gelebiliyor.