BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı
Slm, öncelikle uzaklardan karışıosun lafını boşa söylemişsin, ayrıca sana sorarak mı hareket edecem bu forumda? İstediğime karışırım karışmam benim bileceğim iş. Ben ne seni tanırım, ne de ep3 ün olduğunu bilirim, niye üzerine alıonısun ki? Başka ep3 mü yok bu memlekette? Ayrıca her zman burda insanlar birbirine konu açıodu, şimdi bu konu mu garip kaçtı. Adam çağırıo gazlamaya gelen gelir gelmeyen gelmez. Taner arkadaşımız daha önce de demişti bana yanlış bilgilendirilmiş olabilirsin die, ilk video koyduğunda ben de dedim acaba ben mi yannış annadım veli mi yannış bilgi verdi die, fakat eski yazılımla olan video olduğunu söyledi veli, taner de bana istediğinizde bu tarafa geldiğinizde istediğiniz gibi deneyebilirim deodu. Dikkatini çekerim bizzat bana cevap vermişti. Bunu şunun için belirtiyorum, bana da söz hakkı doğdu die. Bildiğim kadarıyla Taner de gayet iii bi arkadaşımız ve beni yannış anlamadı, ben de ,o bana bu cevapları verdiğimde onu yannış anlamadım veya bozulmadım. Corsa opc yi de biliyorum; erhan zaten arkadaşımdır, kenisiyle ticaretim olmuştur. O da yannış anlamaz. Herkes zevkine gazlar ya da gazlamaz. Bu konuda daha önce yazılanlarda annaşıldığı gibi ortada gerçekten bi karışıklık var. Şimdi denenirse, karışıklık ortadan kalkar. Ben de denerseniz iyi olur diyorum. Toplu halde deneyin zevkine, ben astra hepsini geçer vs demiyorum? Annadığım kadarıyla arkadaşsınız da zaten sizin bileceğiniz iş... sonuç: DENEYİN:)