yokk hız için de tabi ama denemeyle işim olmaz kendı halimde gazlıcam
Printable View
yokk hız için de tabi ama denemeyle işim olmaz kendı halimde gazlıcam
Bence ikiside değil bütçen M3 e yetiyosa AMG al derim ...
sesine hayransan sormana gerek yokki onu alıcaksın :D
Cayenne varsa hala pek fazla düşünülecek birşey yok , Sulhi Abim gibi , gece alemlere Cayenne'le , gazlamalara S2000'le!!!!
cayenne i bodruma goturuyorum yolları bozuk oluo orda işe yarıyo da istanbulda cok bunalıyorum jipte bide mesela s2000 varken bi yere gidioduk brden cogalınca kotu oluyo işte m3 olcak heralde su sti bi satılsa cok mutlu olucam
kesinlikle sc s2000....
S2000'in seside güzeldir m3'ünde ikisininde farklı güzellikleri var... bence S2000 daha genç işi daha çok ilgi çeker... m3 çok var. ama s2000 okadar çok yok. ama Şimdi bi hondaya binmek var birde BMW'ye binmek var... bmw konfor,sağlamlık,yol tutuş olarak bence daha üstün s2000'den. yinede benim kararım s2000 olurdu çakardım 18 jant bi spacer birazda çamurlukları şişirdikmi :) ohh bi aem v2 kit bide egzoz muck muck :D
Yaman, sen M3 alsan bile senin aklın S2000 de kalacak:) Temiz bulabilirsen al derim S2000, eskiden de diyordun ya satmadan evvel "SC yapıp günlük binerim" diye, aynen yap bence onu:)
s2000 alırsam sc yaparım da direk şimdi m3 4 kişilik sesi cok guzel bide m3 ü düşünün kreis seig egzost supersprint headers bide AA sc kit takarım ilerde duz vitesten de sıkıldım smg farkı var bi yerde
İşin o yönü de var:) 4 kişilik araba ağır basıyorsa M3 alıcan:)
dostum sen ikilemde kalsan sana tavsiye ederdim ama ikilemde kalmak içn bile aynı özelliklerde iki farklı şeyin kıyaslanması lazım
m3 le s2 nin sadece 2 kapısı ve 4 tekerlegi olması ortak yönu benced e sen s2 al.
s60 R :D bir bilene sor derim :)
e46 M3'ün bakım masrafları, arıza çıkarttığında karşılayabilme maliyetleri, yıllık vergisi ve yakıt tüketimi senin için sorun değilse kesinlikle e46 M3 almalısın :)
Bence M3.....
smg yi yurutmek zor mu roll da saadece vites atıyosun dumduz yol yurutememkle alakası yok manuel olsa eyw
2. vites 60 la bi basarsan gorursun zormu kolaymı:D:D smg yada duz fark etmez anlıyacagın .. zaten smg duz vitesten biraz daha yavas :) sen 60 la 4000 devirde bile olmuyorsun yanındakıler 5000 ustu:) sen vanosu acana kadar atı alan uskudarı gecıyor :) mesela basar13 un z4m le 2. vitesle 80 in altında bastıgını duyan goren varmı?????
yahu sanki çıkıp rollıng yapıcaz kendi yagımda kavruluyorum işte smg nin topuzu yeter :)
bıde smg le ilgili bı sorum olucak mesela 40 la 3 e koydun kendı kendıne vites kucultuyomu ? level 5 e alıncada smg nın beynı kafayı yiyomuş
güç konfor rahatlık= m3 karizma gösteriş= s2k
e 46 m3 tercih ederim ama her ihtimale karsıda aklımın bir kosesinde 2008 2009 audi S3 u tutardım m3 den vazgecersemde gidip bi S3 alırdım;)
Yaman s2ooo aşkı senin içinde kaldı al bi eski kasa s2000 supercharger yap gazla yanla keyfini al sonra m3 e geç. m3 alıncada aklın s2000 de kalacak ama yaş gereği bence ilk önce kışı başı doğru durmayan eğlenceli bir araba al yanla gazla..
araçlarınız bölümünde zaten s2000 iniz olduğu gözüküyor artı yine aynı sınıf ve kullanım tarzında birde rx-8 iniz var, m3 alman daha hayırlı olur senin için...
m3 nere s2k nere....Her yonuyle tabiki m3.
evet s2000 vardı sattım maalesef :( inan kardeşmızın m3 une bakıcam şimdi
M3csl yi alabiliyosan fazla düşünmezdim ben şahsen hangisini alim diye.
yaw s2000 güzel hoşta tabut gibi abi :D ufacık daracık yani bizi bozar :D
M3 ayrı bü dünya yaw ağırlığı havası yeter bide m3 ele ayağa düştü demişsin s2000 çokmu farklı ?
M333333333 =) başında M power war apayrı bişi:)
ayaga dusen m3 bu :) harcanan paralara buyurun bakın :) yapana helal olsun ellerine saglik gule gule kullansın ... ayaga dustugu iddaa edilen araca bir m3 parası daha harcanmıs . M3 AYAGA DUSMEZ ... http://www.techturkey.com/forum/project_cars/43090-horsepowerfreaks_stage3_turbo_m3.html
bence porsche düşünülebilir o paraya
S2000 derım
İmkanım olsa M3 alırdım. S2000 güzel araba ama M3 ile kıyaslayacağım bir araç değil
hpf nin m3 une eyw 70 mılyara e46 m3 var ne bılyım cogu kısı alıyo 10 binde ki csl e 110 bin euro istiyolar o paraya deymez kı koleksiyon yapmicam zaten eylul ekim gibi satarım maksımum
///M3
ahh ahh hele şu
:icon_rule:icon_rule:puha::puha:
http://www.sahibinden.com/2003_m3_sm...XQQdisplayitem