Konu scirocco vs cooper,tartışma yine type-r ve 2 hondacı arasında geçiyor..Başımıza taş yağacak herhalde :)
Printable View
Konu scirocco vs cooper,tartışma yine type-r ve 2 hondacı arasında geçiyor..Başımıza taş yağacak herhalde :)
Benim anladığım videodan Şirokko yemiş GP yi yol tutuşu daha ii demek ki :) Yanlışım varsa düzeltin
Gp 2k tane var dünyada...İmkanım olsa alırım bi tane gp koyarım garajıma paşa paşa yatar...
Scirocco tip olarak çok güzel bir araç...Mümkünse beyaz olmasın ama :)
İlla ikisinden birini tercih etmem gerekirse eğer 2.0tfsi seçerdim heralda performans olarak...** Gp daha özel bir araç bence o ayrı...
Bir scirocco kullanıcısı olarak yol tutuşunun standart haliyle aman aman iyi olduğunu söyleyemem o konuda Cooper GP daha üstündür fakat amaç güçlendirmekse VW in 2.0 motorunun kapasitesinin çok fazla olduğunu biliyorum. APR in Stage 3 kiti ve 93 oktan benzin ile 375bg 521nm tork vermiş ki bu verilerin çok daha fazlası alınır diye düşünüyorum ve kitin toplam fiyatıda 4,500 dolar. Yani doğal olarak oyum Scirocco dan yana :D
cooper yol tutusu cok ıyıı ama vw bılemıyrum
SAolun arkadaşlar coopers'ten biliyorum çok güzel bir yol tutuşu var makinanın sciroccoda kullandım scirocco daha bi konforlu ... bi coilover'la kesinlikle yoldan ayrılmaz gibi geliyor... artık herşeyden öte aklıma yol tutuş takılıyor.
yol tutuşta mini yi değişmem ama yükleyip karşılığını almak istersen Scirocco turbolu olduğu için biraz daha avantajlı
gp çok farklı ayrıcalıklı bir araba neredeyse ağzına kadar dolu ztn scirocco 2.0 tfsi dsg derim:D
ağzına kadar dolu dediğiniz gp nin motor olarak s ten aşırı bir farkı yok.. internal olarak komple aynı.. ic farklı enjektör farklı kapağın egsoz portları azcık (1.2mm) daha açık ve sc basıncı az birşey daha fazla.. yani normal bir s e kolayca yapılacak şeyler.. :) limit konusunda haklısınız s ve gp den 250hp fazlası için biraz tuzlu olur :)
2.0tfsi motorun önü çok daha açık cupralardan biliyoruz :) yol tutuşta gp bence önde olur std haldeyken.. ama sciroccoya da bi coil takılırsa tadından yinmez heralde :D
benim tercihim gp den yana olurdu ama sonuçta özel seri bir araba ve daha safkan bir araba :)
gp gördükten sonra kesinlikle gp tabikide:cool:
mını leri bi sevemedim gitti ..
evo magazine in lap times kısmında vardı scirocco tsi dsg tum hot hatch leri geciyordu neredeyse ..
http://www.superchips.co.uk/curves/S...i%20Stage2.pdf
Bu tarz bir scirocco tadından yenmez diger yandan ..
GP dynosu var forumda aşırı beslemeli araclar kısmında
"şuan henüz eksiklerim olmasına rahmen methanol headers thorottle body ve şuan yetersiz kalan egsozlar vs. ve bugün dynoya çıktık araç sıfır avans vuruyo egt 810 dereceyi geçmiyor methanol olmamasına rahmen arabanın eksikleri olmasına rahmen ve hiç bir şekilde istersen 8000 devir çevir hiç bir arıza ışığı yakmıyor dyno kağıdımı sizlerle paylaşmak istedim methanolü daha çalıştırmadığımızdan dolayı avansı daha açamadık ve ciddi derecede headersım çok yetersiz kalıyo bunları tamamladıktan sonra avansı açaraktan daha iyi sonuçlar alınacak şuan başlangıç için sonuç bu..."
http://www.techturkey.com/forum/asiri_besleme/36236-hks_con_sonrasi_mini_cooper_gp_dyno_sheet_.html
Gercekten basarılı bir araç ..
Sonuc olarak daha ozel bir arac oldugundan dolayı GP diyorum ..
Bu konuya yazan arkadaşlar yeni attığım video linkini mutlaka izlesin. Çok ii fikir verir size.