aynı sayılırlar gtı her zmn gtı dır ama
clio v6 düşünmezmisin ki :D
Printable View
aynı sayılırlar gtı her zmn gtı dır ama
clio v6 düşünmezmisin ki :D
yok hayır o biraz ufak kalıyo eve :D:) hem azcık da konfor istiyorum alıştım şuankinden:D:D
evt haklısın ilk cıkan TSİ motorlar icinde bu gecerli 170hp diye satılan jettalar golfler Dinamometrede 190+hp ler cıkıyor.
2 ayrı dynoda 2 ayrı aracın testini yaptık pasaoglunda 196 hp bosch car servisinde 189 hp cıktı.
sanırım golf gti satıslarında etkilenme olmasın diye 170 hp olarak gostermisler ki kısa bir sure sonra bu motorun uretimi durdu 160 hp den devam:)
cupra alırdım ben olsam inanın arabasını gordukten sonra:D
Cupra alırdım senin yerinde olsam kasa olarak Golf V ten çok daha güzel..
Gtı standart olarak çok performanslı bir araba değil rakiplerine göre ağır kalıyor.Cupra hızlı ama biraz daha kaliteli konfor olsun dersen golf daha iyi içine binince bile anlaşılıyor bu.Basit modifiyeler yapıp kullanıcaksan chip,egsoz vs cupra herzaman daha hızlı olur.Kit getiricem vs diyorsan ikiside aynı olur.
valla çok kararsız kaldım GTI ın donanımı ve içi çok güzel cupranın da performansı cezbediyor azcık zorlancam.Tip olarak 2 side aynı geliyor gözüme hemen hemen üstünlüğü yok hiçbirinin
eski bir cupra kullanıcısı olarak her yönüyle cupra derim arkadaşım hiç düşünmeden al gazlamana bak....:D
şirokko nie düşünmüyosun bro ???
matematik her zaman önemlidir....
cupra derdim...
ön konsolu iyi bir tesisatçıyla double din çakarsın içi o kadarda kötü değil...
Golf V gti + dsg olmak şartı ile
aradaki beygir farkını DSG ortadan kaldırır zaten
Ben sarı bir Leon Cupra'yı tek geçerim..
düşünerek golf 5 derim ;)
[QUOTE=emresener;1054314]şirokko nie düşünmüyosun bro
emre azcık arkası eve dar geliyo:)tek araba *****
cupra bence
Beyaz golf gti alırdım ben olsam
http://www.sahibinden.com/en_ucuzu_b...XQQdisplayitem
bu arabayı bir düşün bence gti yerine ;)
evet buda göz hapsimde fiyatı baya iyi vergi avantajı da:D
teşekkürler:)
çupra derim vosvos hep aynı vosvos yenilik yok birşey yok leonun çizgileri daha çağdaş
Cupra iidir:)
iç tasarım leon'da çok vasat
dış tasarımda leon daha başarılı
golf V derim kesinlikle , yolu açan odur , sınıfı yaratan odur :):)
golf gti iyidir.
Golf derim.
stock turbo binicekseniz leon cupra... gt3071 kit koymayı düşünüp 500ps güce ulaşmak gibi bir projeniz varsa golf5 gti derim...
ben olsam cabbar derim :D
bence leon hem tip hem de daha büyük duruyo + daha sportif
cupra tabii ki
bence Gti içide dışıda daha yakışıklı ...
Gti alirim(yani insallah alirimbigun mk5) :D 6da olur ama 5olsun r32 olsun oda olmadi gti olsun benim olsun :o :)
GTI.
bencede cupRa
cupra yanında gti cok komik bence..
Cupra daha hızlı,
Ama GTI daha iyi.
Sınıfının maestrosundan bahsediyoruz arkadaşlar, yavaş araba kötü araba değildir her zaman, bu önyargının önüne geçmek lazım.
cupra ile V gtı tfsı makınalarının arasında ne tür farklar var bu 40 hp nerden geliyor ??
Gecmıs sayfalarda da arkadaslar yazmıs turboları farklı.Motor ıcı olarakda piston kolları farklı sanırım..ve tabiki yazılım.