hepsi ni cok seveyoruz ama .. EK9 beni hondaci yapan araba ... onun yeri ayri
bu arada be ankette mugen ler spoon lar olmasa daha iyi gibi ..
FD2 ..FN2..EP3 ..EK9 olmasi lazim .. haa fazlalk mi lazim .. yaz abi DC2 ..DC5 type R
Printable View
hepsi ni cok seveyoruz ama .. EK9 beni hondaci yapan araba ... onun yeri ayri
bu arada be ankette mugen ler spoon lar olmasa daha iyi gibi ..
FD2 ..FN2..EP3 ..EK9 olmasi lazim .. haa fazlalk mi lazim .. yaz abi DC2 ..DC5 type R
Benim gibi atmosferik sever birisinin hayatındaki en büyük otomobil markalarının BMW ve Honda olması gerekir.Sebebine gelirsek,atmosferik emişli motorlarda litre başına düşen beygir gücü değerlerini 100 ün üzerine cıkarmış günlük hayatta kullanabileceğiniz başka marka var mı?
Peki bunu nasıl başardıklarını hiç düşündünüz mü?
Honda ve BMW motorsiklet üreterek girmişler piyasaya.Honda dünyanın en büyük motosiklet üreticisi. Bu iki dev markanın otomobillerindeki motorları atmosferik olmasına rağmen neden küçük hacimden yüksek beygir çıkarıyor derseniz, bunu biraz da motosiklet departmanında üretilen performanslı motorlardan elde edilen teknik bilgi ve tecrübenin "know-how" ını otomobilde kullanmaya borçlular...
Kanıtı olarak BMW ve Honda motosiklet motorlarında atmosferik olarak litre başına 190-195 HP güç üretme noktasına erişmiş olmalarıdır.Örnek olarak Honda CBR 600 RR Honda'nın CBR-1000RR ve BMW'nin S-1000R modelleri günlük hayatta kullanılıyor. Burada üretilen know-how otomobil bölümüne, ordaki know-how da motosiklet bölümüne aktarılıyor ve böylece her iki firma çifte- ar-ge'den faydalanma imkanına kavuşuyor motor konusunda...
Honda CBR 600 RR 117 hp/ 599 cc=195,33 hp/ lt @13000d/d
Honda CbR 1000 RR 172 hp/998cc 172,34 hp/lt @11250d/d
Honda s2k 1997cc 240hp litre başına 120,18 hp
FN2 hariç hepsinin bir albenisi var bende.
İlk olarak ek9 dan başlayacak olursak 10 yıldan önce bir zamanda 1595 cc den 10.8:1 CR ile litre başına 116 hp alması.
FD2 de ise litre başına 120 hp bu oran fakat fd2 nin bendeki albenisi pistlerde Roadster olan Honda S2000 den daha iyi derecelere imza atan 4 kapılı sedan piknik arabası olması :)
Geriye kaldı Ep3.
Ep3 CTR nin bendeki albenisi ucuz yollu spor oto ya da Ulaşılabilirlik olarak en yakın seçenek olması.
Biraz uzun bir yazı oldu SAygılarla
beyaz fn2 mugen type-r ama bagaj spoilerini hemen sökerim :D
EK9 dışındakilere bir şekilde ulaşılabilir ama temiz EK9 bulmak zor.. resimdeki gibi bir EK9 benim için en güzel tercih!!;)
Ben istemem açıkçası hiç birisini ama fd2 advanced çok şık duruyor tercihim o olurdu.
ep3 bnce:)
fd2 spoon dicektim ama fd2 mugen rr advanced e oy vermiş bulundum :)
FN2 den yana oyum hem şekli hem iç güzelliğyle benim için ideal :)
zamanında 165hplik 4 kapı cvc typr a bayılırdım. dışardan cidikli civic. ama kaputun altında aslan yatardı.
EK9 :love:
EK9 TypeR varken digerlerine elimi bile sürmem :D
hile mi yapsam ep3 e oy versem :p
EP3 kullanıyorum zaten yoruma gerek yok.Ama FD2 spoon type-r kullanmak isterdim. 245 hp-11,000rpm downshift!!! :)
A mı diyim B mi diyim C mi diyim ne diyimmm:hahaha::hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=AEmO_8b05ac
yawru hızlı:D:D