Merakla takip edilip okunacak bi konu :) Umarım silinmez gelince okuyacağımda :D
Printable View
Merakla takip edilip okunacak bi konu :) Umarım silinmez gelince okuyacağımda :D
audinin 1.8t si için mesela çok parça var avrupada ve birçok güçlü araba da var. parça yok diyemeyiz ama hondanın tüm dünyadaki parça üstünlüğü ortada tabiki.
ya madem öyle örnek verdin bende sana kaça satılıyor diye sordum . sıfır cupra almak varken gidip bende fn2 almam ama kalkıpda 70 lirayıda seata vermem yani :) al sana stock karşılaştırma ... arada 6 yaş fark olan arabayı konforlu 4 kapılı ve 15 bin lira pahalı olmasına ragmen üstün tutuyorsan ben daha sana birşey demiyorum. Hadi allah rahatlık versin sana... kaldıki üstünde olabilir kapı sayısında veya rahatlıkta ama ep3 kullanıcılarıın derdi torpido sgutma değil sokun artık kafanıza bunu... ep3 alıp da baba eline bakmayan her adam benim gibi arabasını 600 whp nasıl yaparım diye düşünür.
anket alfabetik sıraya göre açılmıştır :)
bende bır typer kullanıcısı olarak sıfır fn2 alıcagıma sıfır cupra alırım mesela. ama sıfır cupra alıcagıma evo 9 alırım;)
bide cupra-r diye mi geçiyor bu cupralar ben biraz salladım galiba:D
Olay gene 30.000 harcamaya gelmiş. Burada hangi araç ne yapabilir denmemiş sanırım. Hangisini alırsınız denmiş. Herkezin harcı değil 35.000 liralık arabaya 30.000 dolar harcamak. He harcarsan ne olur. Supersportlardan daha hızlı bir düzlük aracın olur tamam ama normal bir kullanıcı açısından. Bir araba alıcaksınız. Sonra size yetmiyecek. Az bir bütçe ile ne yapabilirim diye düşüneceksiniz. Bu durumda ben Cupra sahibi olmak isterdim. 30.000 harcayacak bir durumum yok zaten mantığımda almaz.
bence evo :D edo ya+1 :D
buarada fn2 bozuk yol şartlarında 50k kmden sonra heryerinden ses gelmeye başlıyor .. kesinlikle saglamlıktan bahsetmeyin fn2'de ama ep3 farklı ... cupra konfor sağlamlık olarak üstünde vw teklonojisi olan bir makina bence hertürlü hondadan daha saglam amadersenizki motor orda K20 susturur adamı... doldurucaksam ep3 ufak tefek oynayıp herkeze geçilmemek için + konfor istiyorsam cupra.
geçen haftaki hadise üzerine bu konunun açılması enteresan bir tesadüf olmuş ....