|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Gerçekten merak ediyorum. Sahibinden.com da ara ara fiyatlara bakıyorum ve 20.000 ile 25.000 TL arası o kadar çok stage1 vtec var ki, fiyatlarına bakınca ister istemez EP3 lere acaba haksızlık mı ediliyor diye düşünüyorum
![]() Bu nedenle bu anketi açtım. Herkesin bir anketi var Bir anket de bizim olsun bakalım Tabii ki yapısı itibarı ile genel manada kişisel tercihlerin tartışıldığı bir anket olacak ancak piyasadaki genel anlayışı ve niyeti de yansıtacağını düşünüyorum. Sorulara cevap verirken turbolamak, SC' lemek veya direk STP Selçuğun yaptığı gibi NA Stage 2 veya Stage 3 olarak modlama opsiyonlarını maliyet ve imkan açısından da göz önünde bulundurarak yaparsanız sanırım daha somut sonuçlar ortaya çıkacaktır. Sorulara gelince;
Sevgiler, Saygılar, consider it done (B.Aktepe)
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... Son Düzenleyen B.Aktepe; 30-12-2009 09:11. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
hoohoooo
en fazla 2 sayfa sonra gümmmmm bannnn ![]() ama bence tabiki ep3 __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Bilal teşekkür ettim
![]() Bu arada benim kişisel tercihim EP3 yönünde olurdu. Hernekadar duyduğum kadarı ile modlama maliyetleri VTI lara göre daha pahallı olsa da ve vergisi de daha yüksek olsa da EP3 lerin VTI lara göre çook daha üstün olduklarını ve önlerinin çok daha açık olduğunu düşünüyorum. 1.6 VTI sahipleri lütfen kızmasınlar ve alınmasınlar
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... Son Düzenleyen BoraRS; 30-12-2009 09:14. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
bence ep3 vti işi değişik bi olay sedan olduğunda için ailecek kullanım için düşünülebilir ama amaç keyif almaksa tabiki ep3
ayrıca ep3ün vergi dezavantajı var sanırım fiyat farkı ordan kaynaklanıyor |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
diğer tarafa doğru cekelım eğriyi
ufak tefek boyalı 18bıne vti alırım 40 bıne temız ep3 alamam cok para
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
ek kasa hastasıyım ama yeni yenidir her zaman k20 de olması cabası. ep3 e oy kullandım
![]() ama ek kasa k20 swap eg yürüyenli olucak ekk2 kulaklı işte o zaman bi durmak lazım
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bilal bu dediklerinden bir anket açmaya kalksam herhalde 1 ayda anca açarım
O ne öyle Quantum fiziği gibi
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
edit:yanlış mesaj
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
99 - 20 milyar 98 - 18 96-97 - 17 bu rakamların fazlası abartı olur.... __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yokkk..
|
kasa ve ıc dızayn olarak k20 klasıgını sevıyorum o yuzden ep3 sectım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
Burada haksızlık edilen diger gti lar piyasadaki zira onların piyasası aşırı yerlerde orada bir haksızlık oluyor.
vti ı yapınca zaten stock ep3 ten hızlı veya yakın olabilir Yurutmesi kolay 1400 tl mtv 2000 tl civarıda kasko verince ep3 e biraz masraflı oluyor. diger taraftan ep3 un onu acık filtre, egsoz , headers çıkma 1250-1500 tl ya alıyorsun aracın kaderi degisiyor ![]() para varsa ep3 yoksa vti derim. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
Murat abi doğru söylüyor birinin en temizi bakiresi ile diğerinin en ucuzunu karşılaştırmamak gerekir. Ki 25 yazarlar ama sadece yazarlar satamazlar 25'e vti felan. Ep3 CTR Bence normal fiyatının üst sınırlarında. VTI'lara ise çok istiyorlar hemde aşırı çok. Hastasının fazla olmasından kaynaklanıyor bu birazda. clio rs'ten neyi daha iyi vti'ın ki 5-10bin daha fazla istiyorlar? evet 400cc daha az ve yakın performanstalar ancak model olarakta 2-3yaş yaşlı vtilar rslerden. Bu örnekti sadece.
Ben boyasına değişenine bakmadan, motor ve yürüyeni çok iyi olan ep3 bakardım, aldıktan sonra çiçek gibi yapılır zaten orası kolay. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
bu tamamen yanlış bir karşılaştırma olur.öyle alıştıkki vti vs gsi,vti vs 3.30,vti vs clio gibi konulara.vti orta malı gibi kendinden büyük hacimli her makinanın karşısına atılıyor. ek4 vti ile ep3 tayyar aynı klasman araç değiller.birisi 1600 diğeri 2000 cc.eğer ek4'te 2000 cc bir araç olsa zaten ep3 sanırım ya hiç çıkmazdı ya da çıksa bile satılmazdı. Fiyat konusunda ise şahsen çok temiz bir vti'ım olsa satmam.ama orta halli bir vti'ım olsa max.18-19-20 bin lira aralığında satmak isterdim.Orta halli 99 vti ort.19 lira ederse 2002 ep3 ctr'de 30-31 lira eder düşüncesindeyim. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ........
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Artı iş onunla da bitmiyor. Burada onu uygulayacak ustaya vereceğin paralar, olası yanlış işlemde yapacağın ek masraf falan filan derken RS uçuyor. Piyasada da RS lere bu modları destekleyecek yazılımı yapacak adam mumla ararsın.Haa o haliyle bin modlama dersen o da bir tercih. Ama o zaman da malesef 5. vitesin daima bir kabus olarak peşinden gelecektir ![]() Neyse konu zaten VTI vs EP3
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
10K tl cok ciddi para bunu ep3 veya vti a harcarsan fena şeyler cıkar ortaya
![]() ep3 te kpro denen bir nimet var bir kere ![]() ep3 cokta iddalı bir arac olmayacaksa 5000 tl ya zevkli arac cıkar ortaya .. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
para harcamak olarak düşünmeyin. hangi arabaya para harcanırsa bir yerlere geleceği aşikar. o zaman iş 1.4 is almaya kayar. hani niyeti olan varsa beni bulsun
35bin tl cebe koysun ben ona ekk2 yapayım
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
vti lara istenilen rakamlar ile gerçekten typer lara haksızlık ediliyor
yani temiz olabilir hatası az motoru çok saglıklı olabilir ama ne olursa olsun bi vti ın ederi 25 bin tl asla etmez vti 25 bin tl ederse ep3 typer 40 bin tl etmesi lazım aralarında anormal bi fark var K20>B16 |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
burakcım sen sattıgın d16 ya ne kadar istiyordun..
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |