Ariel Atom :)
Printable View
Ariel Atom :)
ne kadar değışık bı makınedır atom yaw jdmk20 motor var 220hp süpermıs
atom guzel ama o paraya degermı bilmem...
K20+Supercharger ile Ariel Atom diyorum....ooooowww
ariel-R :D:D
ariel m5'le denese sonuç ne olur?
:D
ultima gt-r diyorum
http://www.weblogsinc.com/common/ima...53634421014157
hiçbirini tercih etmem
ultima veya caparo , bunlar çok daha üst fiyat seviyesinden araçlar...
bu ariel ayşe teyze ile t-rex ise açık boru şasi , minimalist yaklaşım , benzer güç seviyeleri (ariel sc hariç tabii) ile daha bir yakınlar...
ayrıca karar verebilmek için illa ülkemiz şartlarında kullanılabiliyor olması veya dokunup test edebilme şansımızın olması gerekmiyor bence...
veriler ortada , test videoları ortada...
ben ariel diyorum , ayrıca k20+sc ile hiç de kontrolsüz bir makine değil , kene gibi yağışıyor asfalta , yani hafif araç+güçlü motor diye tahmin yürütebileceğimiz bişey değil bunlar... dedim ya , insanın hayallerinin ötesinde bişeyler bu keratalar...
0-100-0 testlerinde ariel harikalar yaratmıştı hepimiz okumuş olmalıyız..
ayrıca pistte pek çok supersport araca nal toplatmıştır kendileri...
t-rex ise bana çok daha vahşi geliyor.. çift egzoz , 14bin devir çeviren motor , tek arka tekerlek ama devasa bir taban genişliği..vs..vs..
iki araç arasında da sanırım tercih yapamıyorum :D:D:D
ohooo abi ben fantezileri kurdum bile bununla :D şöle kitli flan olcak koycan buna 37 fln ne gider be :D
yada atmosferik tkaılcan M3 lere saplıcan uhuahuauha :D lotodan para çıksın yemin ediyorum getirticem bitane bu makinadan yolda pinicem herkezi geçicemmmmm uhauauhauhauhauha :D
bu arada bir ariel atom projemiz vardı , ne oldu bilen var mı???
o degilide alacan bir westfield megabusa set halinde yapacan garajında sonra cıkaracan rollinge varmıdır ole bir zevk yaw:)
ariel atom derim bu arada:)
westfield paket setlerin hastasıyım :):):)
discovery'de bi adam vardı , yapmıştı... :) gerçi o manyak motosiklet de topluyodu kit helikopter de yapıyodu...
adamlar kiti yaptıktan sonra gidip muayeneye giriyolar , trafiğe çıkış izni alıyolar paşalar gibi... :):)
işte sistem böyle olacak ki yaptığın işten zevk alasın