e herhalde:D
Printable View
Yaw arkadaş bak bakalım ben nereliyim? Ne amaçla yazdığımı da apaçık parantez içinde yazıyor. Ben anlamıyorum dersen al sana açıklaması.. Zamanında VTI M3 kapışması da gördük İzmir'den çıkan, VTI- 540 kapışması da gördük (540 kapışmayı gördüğümden beri araç sanayiden çkmıyor 3 sahip değiştirdi herhalde hala sanayide), daha sonra M5 Typer konusu da ... Arabalar biraz yürüyünce İzmir'de dünyalar karışıyor.
Bu da bunlardan biri..
Hımm sen inatla ki taş atıyorsan git ona yaz diyorsan. Bence sen de o konuları açan arkadaşlardn pek farklı düşünmüyorsun ki böye bir konu açmışsın. 3000 cc V6 motor turbolu bir araç 0-100 verisi 6,1, karşısına egsozlu filtreli VTI ile çıkıyorsun.
Arkadaşlar uzatmayalım şaka kaka oluo harbiden. Hepimiz arkadaşız.
vti'nin alması gerekli değil mi ya :soru:
A5 gider bi çay içer sonra dönerlen vti a selamün aleyküm kardeş der. :d:d:d:d
VTI 'ın sadece filtre egzozla nefesi yetmez bence A5 3.0 tdi'ın yanında...
bu saxo vts ile typer konusuna benziyor...
saxo vts ile typerın sonucu neyse bundada vti ile a5 den çıkacak sonuç aynı....
Arkadaşlar ikinizide ii tanırım. Çok krla kişilersiniz karşı karşıya gelseniz böle konuşmassınız. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Özelden çözemiyeceğiniz bişi dğeil.
tunceR ım akşama bana VTI bul :D deneyelim yahu.
Ben geçenlerde yeni bir söz ürettim kendimce, burada kullanmak istiyorum,
A5 sokartır :)
Şaka bir yana a5 uzar gider bence..
yahu karşılaştırdığınız arabaya bakın vti i tabiki a5 alır
ben gördügümü sölüyorum vti a5in kıçındaydı viraj gelince 2-3 boy açılıyo ara viraj bitiminde yine kıçına geliyo vti:icon_tup:
arkadasım m3 geçilmez dendi adam geçti videosu war m5side geçti birçok sahit war çok ustasınınz biliyosunuz geçilmez diyosunuz ozamn bulsaydın zamanında geçseydin typerı burda kuru kuru yazmakla olmuyo geçildimi geçiliyo demekki demi;)arkadas merak edip sormus yok izmirli şöle böle yok büyüklere bulaşma yok utansın bunlar yanlış üslub.istiyen istedigine kaldırır geçer yada geçilir orası ayrı:D
müdür canını sıkma sen fn2 typer-106 videosunu hatırla 50 sayfa yazmıslardı yok söle böle diye:)ama bencede a5 geçer:D
adam yaşadığı olayı merak etmiş sormuş denilmeyen şey kalmamış konuyu gereksiz görenlerde yazmasın olsun bitsin bu kadar basit