ilk kez neredeyse herkes fn2 diyor :D
Printable View
ilk kez neredeyse herkes fn2 diyor :D
Tam başka bir siteden araştırmadım ama 6 ileri vites var ise rs de genede bence 215 çok kısa kalır son vites redline ı için.
Yeni Clio HB Faz 2 Authentique 4AB 1.2 75 bg 26.940 TL
Yeni Megane HB Authentique 1.6 16V 34.550 TL
Yeni Megane Coupé Dynamique 1.6 16V 42.000 TL
CIVIC Hatchback I-SHIFT 1.4 Benzinli 46.990 TL.
Jazz Joy+ Düz Vites 1.4 Benzinli 33.680TL.
ıkı marka nın bazı modellerı arasındakı fıyat farkı ıc tasarımın neden daha ıyı olmaması gerektıgını acıklar sanırım
bence renault muhendısler hadı bı clıo yapalım 2.0 motor koyalım type-r a rakıp olalım dıye bı dusunce ıcıne asla gırmemıslerdır.bence amacı daha ekonomık araclar uretmek.olaya dırek type-r ve rs dıye bakmamak gerekır.baz modelı 26 bın lıra olan bı arac.eldekı kasa bu.ıc tasarımda bu 26 lıralık aracın dısına cıkamazlar. yenı bı gogus tasarlayamazlar.eldekılerın ustune jant koyarsın 2.0 motor koyarsın koltukları degıstırısın ses sıstemı yaparsın suspansıyonu deıstırısın.daha fazla ılerleyemezsın.
ama type-r ı olusturmak ıcın baz fıyatı 46 bın lıra olan bı arac var elınızde.clıo dan hatta megane dan bıle daha pahalı.bu fıyatın karsılıgıda kalıte . clio nun ıc tasarımıyla jazz ı karsılastırın dıcem ama honda jazz bıle clıo dan pahalı.
herturlu fn2 clıo kız arabası gıbı durmus yanında.
fn2 bir hayli antipatik geliyor gözüme.. rs her ne kadar küçükte olsa kaslı yapisi sayesinde görünüşte bir adım önde... tercihim rs olurdu..
fn2 kesinlikle gıllio'da neymiş.....
zaten alt sınıf clio
bide type-r ın süspansiyonları sert demişler test eden arkadaş H&R coilover takılmış type-r kullansa ne derdi merak ettim :)
tabiki de Clio :D :D :D honda mı pehhh :D
İbo hemen çal durma :D Tüm RS sahiplerine bedava :D
Bu arada şu askerliği bitir de artık rollere dön ;)
bugün 1 nisan neşe doluyor insan :D :D daha bunamadık yaw hemen sevinmeyin :D :D