clio v6....
Printable View
clio v6....
r32 biraz başarısız.. görüntüsü normal golf gibi.. pek gitmez.. type-r lar felan geçer seni tunç anlıcağın rahat bi şekilde.. 4x4 241 hp.. 3.2 v6.. Bir ara acaip fanatiği idim bunların.. :) Ama içi o koltuklar oturma pozisyonu ezio golfün.. Clio hakkında hiç bişi bilmiorum yolda görsem dönüp defalarca bakarım ama.. :)
golfun tek eksisi bende göruntusunun normaliyle hiç farkı yok yolda clio daha cok şaka yapar gibime geliyor
Clio farklı, güzel ama 60-70 milyar eder mi tartışılır..
60 70 cok ucuk rakamlar zaten ama kasko degeri 59.000 tl
gri olan satılık var alacaksan kaçırma bence.
ilk tercihim siyahtan yana ama sıkı bi pazarlaık yapmak lazım uzun süredir ellerinde duruyor o araba
Tunç 320 Ne Yaptın Oğlum Ya 320 İyidir Kalsın :)
O duruyor kanka biraz sıkıldım sadece hepsı o :)
Sanırım Yeniköydeki Rs'i Diyosunuz Bayadır duruyo o km baya düşük eee tunç sende 3 Litre makinaya alışkınsın zaten tip olarak () İyii Arma hariç :)
R32 derim bende.
R32 her türlü akar diyorum :D iç tasarımı felan çok hoş
görüntü içinde german style akımı var :D:D
yeniköy motorsdaki arac koleksiyon aracıydı çok düşük kilometrede 0 gibi bir araba alıcaksan onu al derim V6..
şu an tabi r32 olursa kesin german style ama clioda olursa 4 cm yay ile tadından yenmez
r32 vw icin tam bir hayal kırıklıgı gereksiz pahalı golf gti varken tutupta r32 ye para vermem bu benim sahsi gorusum.
onun dısında clio v6 nın kendine has goruntusu farklı tasarımı 3 lt lik atmosferik motorun homurtusu yolda sizi gorenlerin kafalarını cevirip cevirip bakması hergun arabaya binmek icin yanına geldiğinizde ne hos bi arabam varmıs diyecek olmanız bence bu karsılastırmada clio V6 yı 1 adım onde tutar.
v6 diyorum:)
Tunç Htırlatırım () İçin Yorumlarını RS Bindin Zaten Farklılık Olsun R32 Al Sen German Style Çak :)
bence kıyas kabul etmez bile ama tercih meselesi, duruşu yeter lafı bu araba için var bence:)