tünayK nın y..jizz.com modu oldugunu bilen varmı aranızda ?
13-01-2010, 15:57
TünayK
Alıntı:
CeSaNCeEm Nickli Üyeden Alıntı
TünayK nın fikriydi saolsun kankim bütün proje aşamalarında yanımda oldu 40 gün 40 gece yedik içtik ama bitirdik...
Buradan emeği geçen Tırt garage ekibi ve TünayK ya teşekkürlerimi bi kere daha iletiyim :heyoo:
ayıp edıyosun ne demek her turlu manyak kopuk fıkrın en buyuk destekcısıyım...sımdı yenı bır proje var bır arkadasa si alıp k20 swaplayıp marsına basmayacagız...bakalım ne olucak??
CeSaNCeEm
Alıntı:
baran0689 Nickli Üyeden Alıntı
git abi ya dalgamı geçiosn rx-8 in vardı yanlayamadıın için saatın ve şahin aldın ve mutlusun :D imkansız yani..rx-8im olsun mükemmel yanlamasına gerek yok..
Olurmu Ankaralıyız ben hiç bi arabadan Şahinden aldığım keyifi almıorm :D
CeSaNCeEm
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
ayıp edıyosun ne demek her turlu manyak kopuk fıkrın en buyuk destekcısıyım...sımdı yenı bır proje var bır arkadasa si alıp k20 swaplayıp marsına basmayacagız...bakalım ne olucak??
Bende zamanında düşünmedim değil ama yemedi yapmak sonuna kadar destekliyorum sizi...
RCkid
Alıntı:
CeSaNCeEm Nickli Üyeden Alıntı
RCkid sen olmasan karbiratör ayarları yarım kalırdı iyiki varsın ben söleme gereği bile duymadım kusura bakma... Ekip derken senide kast etmiştim zaten...
Ömer Börekler bayattı Tünay 3 kere mideyi bozdu senin yüzünden proje aksadı ama olsun yinede ayağına sağlık...
karbiratörü geç olum sanayiye getirdiğim hatunlar için teşekkrü istemiştim
13-01-2010, 15:58
TünayK
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
tünayK nın y..jizz.com modu oldugunu bilen varmı aranızda ?
olm soyleme her yerde kutum doluyor sonra...:)
13-01-2010, 15:58
OmerRS
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
Güzel proje. Marş basmıcan hiç 2 ye alıp vurdurcan bizim garajın geleneği olsun. ilk 1000 km marş basılmıyor.