| Anket Sonuçlarını Göster: NoH20 , 4ever H20 | |||
| Çevreci ve pratik bir sistem..Kullanırım. |
|
2 | 8.00% |
Meguire's,Sonax,Ziebart , X yıkamacı her zaman iyidir
|
|
23 | 92.00% |
| Oylayanlar: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]() |
Yeni bir yıkama olayı cıkmıs,arkadaşla konusuyorduk,ben de sizin fikirlerinizi almak istedim.. Hiçbir şekilde su harcamadan,sadece sprey ile , ayrıca bir yere gitmeye gerek kalmadan,kapınızda aracı temizliyorlarmış..Cila+boya koruma dahil olan bu sprey ile iç dış yıkama 20TL civarı sanırım.Su araca temas etmediği için cok daha saglıklı vs. deniyor.
Bu sistem yaygınlaşsa,siz "Meguire's , Sonax ,Ziebart veya X yıkamacı iyidir,vazgeçmem" mi dersiniz,yoksa bu sisteme geçer misiniz? Çevreciler için güzel bir seçenek gibi duruyor. __________________________________ Best OPC owner yet. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
ikisinide istemem en guzeli mahallenin yıkamacısı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
meguiar's da zaten 20 lira ic-dis yikiyor, benim yolumun uzerinde oldgu icin gecerken ugrar yikatirim orada
ki onu da yapmiyorum zaten, cok sukur kendim ic-dis guzelce yikama imkanim var, 20 lira cok para yikama icin ![]() uzun sure susuz yikanan arabalar cizilmeyecek, matlasmayacaksa ilerde gorur ona gore dusunurum belki ama su an icin, hayir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
Su sabun olmadan temizlik olmaz
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Çizilmeyi en aza indirgemesini beklediğimiz quik detailer ve mikrofiber bezle dahi tozu silince yüzeysel çizik oluşturuyor.. Susuz bu işi çizmeden yapabileceklerine inanmıyorum |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Katılaşmış çamuru kiri pisliği nasıl çıkarsın iki fıslamayla. Böyle şeyler boş işler takılmayınız.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
20 lira çok pahalu yahu battık
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|