teşekkürler sağolasın kışın piyasaların ölü olması gerekiyor eğer kafama uyan fiyata bulursam alacağım zaten yoksa mecbur honda veya peugeot alıcaz
Printable View
vw nın dızellerıde iyidir.
temız 407 bulunursa iyi guzelde dızelın masrafı bıraz ağır oluyor zaten 407ler cabuk dokulen arabalar.316 yerıne 318 daha mantıklı bence fiyatlar zaten yakın.benım fikrim civic almaktan yana olurduki zaten ole yapmıstım:) buarada yılda kac km yol yapıosunuz??
bende dizelden yanayım...
passat ya da mondeolara da bakın derim...
Bence BMW 316i yada honda cıvıc ama sadece benzinli olarak bin..
sadece benzinli binemem ya lpg yada dizel
407 çok çok çok kötü bir araç..test etme şansım olmuştu bir kere sınıfına göre çok dar bir araç 1.90 boyum var arkadaşım 1.80 o aracı kullanırken arkada bacaklarımı açmadan oturamıyordum ve kafam tavana değiyordu..aracı ben kullandım sonra yüksek hızlarda araçta heran savrulcak gibi bir hissiyat var işçilikte kötü zaten..ben olsam beyaz honda civic artı lpg yada 3.18 artı lpg tercih ederdim...
arkadaşımın amcasında 316 vardı 2006 sıfır almıslardı araba servısten cıkamıyordu... ıllallah dedırtıp satmıstı aracı sureklı arıza ısıgı yanıyordu aracın
en mantıklısı bu seçenekler içinde BMW + lpg...
bu arada benim aracımdada lpg var ankaradaki bütün alışveriş merkezlerine girip çıkıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar stepnemde bagajda duruyor...
walla son zamanlarda hesaplamadım ama tüp 1.70 civarındayken bende 170 yakıyodum şehiriçi normal kullanımda.. şimdi de olsun olsun kiş geldi tüp 185 oldu bende 190 yakıyım. şehiriçi buarada,, yazın izmire gittim yakıt 135-140kuruşa kadar düştü uzun yolda:heyoo:
bide benm araba 318 yani 1.9 litre 316da daha düşük olucaktır heralde
hakkaten inanılmaz memnunum. tüp olayına soğuk bakanları anlıyamıyorum hatta
Alın dizel kafanız rahat etsin ya. LPG sakat bir olay bence:). Ben ısınamadım bir türlü. Dizelin hızlanması torku falanda ayrı bir keyif:)
407 Çabuk Dökülen Diyenlere Soruyorum 1 Depoyla Hangisi 1000 1100 km Yol Yapıcak Sanki Alacağın BMW Honda Çokk Verimli Olucak Tüp Takılan Araçdan Ne Bekliyorsunuzki Bence Tüplü BMW Ve Honda Daha Çok Sorun Açacaktır..Dizel 407 den Yanayım Hiç Bir Sorununu Görmedim Bu Güne Kadar..