imkanın varsa corvette c5..bidaha dünyaya gelemiceksin kusura bakma.
Printable View
imkanın varsa corvette c5..bidaha dünyaya gelemiceksin kusura bakma.
ikinci araba olarak alıcam zaten ıkı kişi dört kişi farketmiyo..aynı düsüncedeyım iki kerede gelsek yine m3le corvette arasında kalır corvette agır basardı :D
ikinci araba olarak alcaksan C5 işte bunun başka cevabı yok :D
ayarlı süspansıyon paket olarak tüm senelerde mevcut tabı standart paket degıl. yakısı ortalama 13-15lt arası 2 senede hep aynı ortalamalar gittim. Eglencesıne 11lt'ye kadar düşürdüm :D. Kronık sorunu yok yürüyen ve motor temız olsun cayır cayır gezersın :). Çok gazlama yapacaksan otomatık sanjımanı daha dayanıklı parcalar ve en onemlısı sogutucu taktırman gerekır.
corvette cok daha siradisi m3 e oranla..eger olanaklar varsa bencede corvette 2.arac olarak
tabii ki gunluk arac olarak C5 ılerı kı zamanlarda masraf olarak gerı doner.M3 Süper spor araba mantığıma uymuyor :).
Corvette tabiki, yakıt vergi vs sıkıntısı yoksa.
bende en dipten bmw hayranı olsamda C5 derim :D
C5 tabiki:)
hakan E39 M5 al ulu,kaan,efe hepsi kurtulsun :D
İki seçenek arasında tabıkı c5 simsiyah parlıcak muhteşem sonuçta ağırlıgıda var arabanın bir yere gittiğinde iyi dikkat çeker kimse aaa bu araba ucuzladı şu kadar almış biniyo diye bakmaz halen muhteşem bir şekli var.
M3 ü bizler biliyoruz iyi güzelde dışardan bakan adam, bayan 3 kasa diye bakıyor :) Tabiki sizin seçiminiz ama ben olsam hiç düşünmeden c5 alırdım. M3 olucaksada kesinlikle cabrio
BMW'nin her zaman bi karizması vardır...ama C5'te yabana atılmayacak cinsten...
biraz daha para biriktir sen almışken z06 c5 al tertemiz bin :D
C6 olsa c6 derdim ama bu durumda m3 :)