c5 hakkaten çok şık ve prestijli bi araba ama çok yakıyo...m3 almanı tavsiye ederim hem yeni hmde bana kalırsa daha cabuk satılabılecek bı araba
Printable View
c5 hakkaten çok şık ve prestijli bi araba ama çok yakıyo...m3 almanı tavsiye ederim hem yeni hmde bana kalırsa daha cabuk satılabılecek bı araba
vergisi cartı curtu sorun deılse kesınlıkle c5 :)
Kuzenımın samımı bı arkadasın da vardı fenaaaaaaa makine dıyecek laf yok. Ama pek cok kez yanlarken kaldırıma cıkmıstı :D. Alırken iyice araştırmanızda fayda var. Almışken spider alın derim :).
http://www.sahibinden.com/2000_model...XQQdisplayitem
görüntü ve ses güzelliği olarak vette derim.geri kalan tüm artıları m3 alır.
Mpower
mparator:)
ne m3 ne vette
her yiğidin gönlünde supra
afiyetle...
Duz vites 2002+ M3 coupe.
Her sey guc degil. icinde 600 tane at kossun onu yere nasil aktardigin onemli. Dayaniklilik konusunda 'camdan' denilen M3'ten beter vette :)
Yol tutus konusunda bir sey demiyorum zaten :)
karşılaştırmalara açılması gerekiyordu
bencede corvette hem farklı hem tarz..bir yere gittinmi koşa koşa kapını açarlar ama m3 ile gitsen mecburiyetten acarlar :D:D ;)
Tastan amerikan yok guncel modellerin arasinda. Onun icin minimum 20 sene geriye gitmek gerekir. Ayrica, M5 icin dikkat cekici degil demissiniz. Modifiyenin siniri olmadigini ve piyasada e39 icin olan urunleri biraz daha detayli arastirirsaniz istahiniz kabaricaktir ;) e39 vette kadar cekici olmasi icin cok eksigi yok.
Mat bence arabanın detaylarını kaybediyor parlak cilalı simsiyah ve c6 krom jantları ile mükemmelin üstünde bence :)
Ama siz kararınızı hep mat siyah c5 diye verdınız bısı dıyemıcem :)
m3 alısılmıs bır e46 kasa 330 uda benzer bı goruntu 320 ci side bence c5 al derim
zevk meselesi tabiki ben e39 zun kasasını beğenmiyorum normal 5.20de aynı görüntü..ıkı tampon tak 4 egsoz cıkar al sana m5 look..motoruna kelime yapan yok zaten..ben bmwciyim halada bmwnın x5 modelini kullanıyorum..benim istediğim sıradısı bir görüntü klişe olmayan,gözün çok görmediği..yapmaya kalksan tabiki güzel parçalar var piysada bmw için,ancak ne onla ugrasıcak zamanım nede bilgim var..ben alır binerim uğraşmam:)
corvette tabiki
yönetici arkadaşlarımdan ricam,konuyu kilityebilirler,saolsun arkadaşlar çok yardımcı oldu,corvette de karar kıldım..yorumlar için teşekkur ederim..
hayırlısı olsun doğru bir tercih ;)