Nıssan X-TRAİL kullanan tanıyan bilen yorumları makbul olacak:)
Printable View
Nıssan X-TRAİL kullanan tanıyan bilen yorumları makbul olacak:)
captivada çok özellik var. 11lt yakıyo sehir içinde.. Ama inanılmaz yol tutuyo.. diğerleriyle karsılastırılmaz bile. o paraya sıfır olarak en iyi secenek..
suzuki grand vitara sahibiyiz 3-4 senedir. Allaha şükür herhangi bir problem çıkarmadı. hantallık dışında çok memnunuz
honda crv kullanıcısıyım ama bunlar çok hoşuma gidiyor.
http://www.kaliteliresimler.com/data...ange_Rover.jpg
Ben olsam tiguan'ı seçerdim...
Captiva gayet başarılı bir araç haftasonu Kartalkayaya gittik memnun kaldık navigasyonunuda test etme fırsatım oldu güzel çalışıyor.
Freelander 2 yada Forester'dan birini tercih ederdim...
Arkadaşlar söylediğim gibi ARAÇ SIFIR OLACAK.yardımlarınız için teşekkürler ama sahibinden linklerinin bir önemi yok.
Ikinci el makyajsiz Range Rover ya da daha yeni model Freelander
Bir kere her seyden once Dodge, Chevrolet, sorento ve Hyundai dortlusunun yanina dahi ugramayin. Dordunde de yolculuk ettim-kullandim kesinlikle sokaga para atmanin esittiri olur.
Bayan kullanacaksa eger pratiklik ve sorunsuzluk en onemli etken guvenlik ve konfordan sonra. Bu durumda da RAV4 diyorum. Ayrica arazi kabiliyeti de yorumlara gore iyi, ben bir cok kez sehir ici sehir disi kullandim oldukca memnun. Tek rahatsiz edici yani iceriye aldigi ses ve yoldaki bozukluklari cok hissettirmesi. Bunun disinda yakiti, vergisi, dayanikliligi ile kesinlike basarili bir arac.
Freelander ve x3 diesel secenekleri de pesi sira gelir. Dez avantajlari yurutme masraflari olur.
benim gönlüm de X-TRAIL ve ya RAV4 den yana.Bakalım
captivayı tavsiye ederim. bizde var captiva gayet memnunum. yol tutuş vs. çok iyi.
özellik ve donanımdan söz etmeye gerek yok. yani bu paralara alınacak en iyi 4 çeker.
0 olarak diyorum. isterseniz bi gidin inceleyin test sürüşüne cıkın kararınızı ona göre
verin.
Hem Ankara'dasınız ( TR'de Subaru'nun kalbi sayılabilecek şehirde), hem de yetkiili servis endişesi taşıyorsunuz. :)
Bu rakamlara, eğer otomatik vitesi geldiyse bence tartışmasız tercih Subaru Forester Dizel'dir. Sınıfının en iyi dört çekeri.
Subaru sorunsuz bir arabadır, standart bir Subaru'yu sadece periyodik bakımdan periyodik bakıma servise götürürsünüz, sizi asla üzmez, hiçbir problem çıkartmaz. Amerika'da senelerdir müşteri memnuniyetinin en fazla olduğu marka Subaru seçilmektedir.
Bunun dışında son derece güvenli ve sağlam bir arabadır.
Memlekette adım başı Subaru yetkili servisi olmayışının sebebi, çok sorunsuz bir marka olmasından kaynaklanmaktadır.. Türkiye'deki mevcut yetkili ve özel servisler size fazlasıyla yetecektir..
Bence Forester'i yabana atmayın, gidip tekrar bir inceleyin... ;)
Şu an eşime bir SUV alacak olsam başka hiçbirşeye bakmadan direk gidip Forester alırım.
valla pek anlamam jip ten ama hyundai santa fe yapılı duruyor güzel görüntüsü var
ben hanıma aralık ayında crv aldım. çok ufak makyajlandı 2010 lar. tiguanından foresterından q5 inden bakmadığımız kalmadı. foresterınki kadar aptal bir otomatik şanz. görmedim. arabadan soğutur. tiguan fun and func. 1,4 tsi gerçekten çok atak ama sadece man. seçeneğivar mmaalesef ve içi , özellikle arkası küçük kalıyor. crv çok rafine bir araba. geride kaldığı bir konu yok. bir çoğunda da ileri bir araç. kesinlikle tavsiye ederim.
tiguan var amcamda güzel araba, kaliteli ve rahat iç mekan, motoru güzel zaten bildiginiz gibi fakat ufak kalabilir deathofacar'ın dedigi gibi, fiyatının sizin aralıklarınızda oldugunu düsündügüm icin yazayim dedim. Tam olarak fiyatini bilmiyorum.
kia sorento
Maddi olarak biraz daha çıkabilirsen Freelander td4..
Ama bu seçenekler içinden honda crv alırdım..
bnm tavsıyem crv olur.otomatık vıteste en iiisi honda cok memnn kalırsın.
ikinci ele girme durumunda bu paraya range alınabilir...
bu seçenekler arasında sorento
bunlar haricinde yine sıfır olarak düşünürsek kesinlikle nitro...
sorento alırdım sanırım :)
opel antara al derim. piyasada az var. farkın olur :)
subaru forester dizel yada benzinli
nissan xtrail dizel
suzuki dizel yada benzinli
ben olsam 3 ünden birini alırdım ama özellikle suzuki aklımı çok çelerdi diğerleri gibi kamyon-kamyonet tarzı bişey suzukinin öyle değil değil daha güzel bir görüntüsü var
hayvani tarzda suv pek sevmiyorum onlara amerikalılar binsin mümkünse :)
teşekkürler arkadaşlar
2003 2004 dizel range rover 2005 2006 bile bulunabilir..iyi baktırman lazım..belirli yerlerden almaya bak
nıssan øashgaı 1.5 60 bın cıvarı ama 1.5 ın otomatık sanzımanı yok
ıx 35;) hyndaı
Hafta içi aracı teslim alıyoruz bakalım
ben x5 alırdım 3.0dizel gayet güzel ve sağlam bir araç
Bi araca yüksek mevlalar ödenirken marka tercihi iyi yapılmalı diye düşünüyorum.
umarım vediğin fiyatın karşılığını alırsın.
bence tipi hyndaiden beklenmeyecek kadar güzel,yeni bir araç,fiyatıda bence uygun ix55 gibi uçuk değil o yüzden bence mantıklı karar hayırlı olsun.
Araç full paket siyah renk,bej deri döşeme aracı teslim aldık henüz kullanma şansım olmadı.izlenimlerimi paylaşıcam.konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.