Honda S2000
240 PS / 8300 rpm
208 Nm / 7500 rpm
2.0, su soğutmalı, 4 zamanlı, DOHC VTEC,
16 supap, 4 silindir
0-to-100 kmh 6.2
11 : 1
HONDA YA SK2 YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM......
SK2
GT
Honda S2000
240 PS / 8300 rpm
208 Nm / 7500 rpm
2.0, su soğutmalı, 4 zamanlı, DOHC VTEC,
16 supap, 4 silindir
0-to-100 kmh 6.2
11 : 1
HONDA YA SK2 YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM......
S2000 i alırdım herhalde daha bilindik kendini kanıtlamış bir araç opelin daha ne olduğu belli değil piayasa yeni çıkıyor galiba.
Önden corvette benzemiş biraz sankiArkadanda bişey benzettim ama çıkaramadım.
Gt daha yeni we performans ı daha iyi ben onu seçerdim![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
s2000 i tek gecerimherşeyi ile süper bi araba.s2000 daha hırcın önden köpekbalıklarına benzio.
Bence bu karşılaştırma "Atmosferik mi yoksa Aşırı beseleme mi ?" olmalıydı... Sonuçta 0-100'de 0.5sn'lik bir fark var o kadar... Ha tork farkı maşallah ama atmosferik olarak stock son nokta s2k ama GT'yi de incelemek lazım... Astra GTC 2.0 gibi yalan olabilir... Ve evet ben bir Opel'ciyim![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
zaten araba s2000 olunca rakip boxster falan olsa bile cevap belli![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bence GT..cok sekıl duruyo..motoruda guzel..Allah hepımıze nasıp etsın bunlardan![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kolpa korvetjapon yapsa yer yeridnen oynuyo neyse
esikibin aliym ben
tabikide s2k bu opel kac modelmis bole
s2000 6 senelik araba hala cok daha guzeltoplama yapmis opel viper mi corvette mi
![]()
240 kusur beygir atmosferifkte rulez..