:) Kırılacak bana devamlı sorun çıkartacak proje kalsın...Güçlü sağlam ve kaliteli bir setup olsun istiyorum ben :icon_tup:
İnşallah yakında başlayacağım projeye ;) yaz sonu gibi biter umarım...
Printable View
Cüneyt abi valla 2jz diyorum ve projeni merakla bekliyorum :)
gt42 ile pompa benzini ile 700de kalir bence :)
ben 5-6 tane 2jz tune ettim 3 tanede rb26 tune etttim
2jz derim Rb çok pahalı ayrıca 3.4L ve gt55li supra tadından yenmiyor valla 250 shot ile beraberrrr lag mag yok yook oluo
Rb26 da çok eylenceli bir makina ama inanilmaz pahalı bence gereksize giriyor
2jz beygir konusunda çok cüretkar rb26 biraz daha cimri :)
2 side 1000hp+ için tasarlanmış resmen buna laf denmez.ama 2jz rb26'dan daha fazla güç çıkardığı ortada.potansiyel olarak tepkisel oLarak 2jz rb26'dan daha iyi
+ stock makine 1017whpdir rekor 2 yıl gazlandı bu setupla.2jz ile
iki motordan da ayni gucu cikarmak icin rb ye iki kat fazla para harcaman lazim, 2jz ye 20K ise rb ye 40K.
Rb cok fantastik bir makina ama kasa ve teknolojisi olmadan sirf motor olarak dusundugumuzde 2jz cok daha verimli ve efektif. 2jz blok, kapak amerikada zibil sifirlari bile uygun, rb tirmalatir adami ama ters giderse;) sirf adam gibi bir kapak setubi rbde yaklasik 10k ya yaklasik, en azindan mutlaka alman gereken yag pompasi 1650 usd, 2jz de krali 450 usd;)
bilmem anlatabildim mi? birde koyacagin arabaya gore secmen lazim, cunku emme egzoz manifoldlari tam ters taraflarda, ondan sonra fren merkezidir, direksiyondur vsdir montaj cok sikinti olur;)
2 kuruş faazla ise RB26 mı?:)hayırlı olsun,kolay gelsin
Evet RB26 tesekkur ederim...
hayırlı olsun rb26 26 olarakmı kalıo:)