Tigra'yı İstanbullular pek tercih etmiyor çünkü Taksimde,Merter'de ne kadar Travesti varsa Opel Tigra biniyordu burda zamanında.:D
Printable View
Tigra'yı İstanbullular pek tercih etmiyor çünkü Taksimde,Merter'de ne kadar Travesti varsa Opel Tigra biniyordu burda zamanında.:D
Eski bir tigra kullanıcısıyım.98 Full görüşlerimi yazayım.
Ortalama gider,ortalama yakar,4 kişi eziyetle biner ve eziyetle seyahat eder ama eder.
Buhu sorununu aşmak mümkün degildi benim arabada önümü görmeden kullanmayı ögretti bana.Yol tutuşu vasattı 90 binde idi benzin kadar da yağ yakardı ama biraz sorunlu bir arabaydı hakkını da yemeyim.Ara sokaklardan gecerken kücük cocukların aa ferrrari geciyor dediklerini cok duydum.ilginç kelebek camları vardı.
Pek olumlu yazmamıs olsam da kullanımı keyifli harika motor sesi olan bir arabaydı ve ben tigra al derim neden mi ?
Alırsan anlarsın.
Bir de gercekten ama gercekten cok saglam bir araba idi bende ki pert oldu ne yazık ki arka cam pahalı olabilir ama takla atmazsan da kırılmaz sanırım.(Ben attım kırdım)
alınca anlayacak diyelim. iş işten geçince bi anlamı kalmaz valla. tigra iyidir hoştur da pazar payı yok aracın. anca zarar.
Tüm ön yargılara rağmen Tigra hep alternatifimde vardı..sunrooflu çift airbag abs oluşu ve 1-2 yıl bınecek oluşum (Maddi bir engel yaşamadıktan sonra)
Nedenını kendımce yorumlayayım..Görüştüğüm hiçbir 98 corsa ıcın 9dan aşağı düşülmedi (aklıma yatan ve orjınal 98)..Aynı paranın biraz daha altına görüştüğüm bir Tigra var lacivert 98 orjınal ılk sahıbınde..Bu hafta sonu bellı olacak olumlu olur ıse onu almayı düşünüyorum..Şayet olmadı başka taraflara yöneleceğim ..
Çünkü yoruldum :)
her iki araçta aynı güçte aynı motoru ve şanzumanı kullanmakta x16xel yürüyen aksamlarıda aynı iç dızaynlarıda kasa farkı sadece ve tıgra corsaya göre daha az sayıda üretildiğinde kaporta aksamı corsadan 4/1 daha pahalı tampondan çamurluğa vs corsa gsı daha fazla ve yan san parçaları çok fıat da yedek parçada daha uygun bide böyle değerlendir ok
Forumda EREN34 arkadaşın kuzeni temiz bir gsi satıyordu galiba,öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam..Bir ulaş ona.
Evet Eren'le görüştükde bütçemi aşıyor..Zaten Tigraya yönelmemim bir nedeni de bu..Ancak burada söylenenler tavsiyeler falan aklımı oldukça karıştırdı :) bu nedenle biraz soğudum gibi birşey daha almadan ama bakalım Nasip..
Aklıma şu geliyor.. Alıpta satamamak Son sahibi olmak :)
Anladım,bütçenin kaç lira olduğunu bilmiyorum eğer Corsa&Tigra bulamazsan gene onların sınıfında güzel araçlar mevcut ama bence gidipte 14-15 yaşında EG Civic bakma;) alabileceğin en yeni(yaş,model) araca bak..2010 yılındayız:)