garip degil daha az km de kırılan da mevcut :)
Printable View
garip degil daha az km de kırılan da mevcut :)
Ferrari koysanız yine RS derim ben,bugun ilk defa canlı görme fırsatım oldu,inceledim baya bi -azımın suyu akarak ve apache style gibi herkesin içinde :D - Ben böyle güzel bir dış dizayn görmedim,araç ben buradayım diye resmen bağırıyor. Zaten tüm Via/Port kitlendi araca , gören bir 5-10 saniyelik duraksama yaşıyordu :D
Motor da gayet yeterli 305 hp 440 nm tork ile..Ah birde 4x4 olsaymış..
http://i40.tinypic.com/2cf36sp.jpg
http://uploader.ws/upload/200805/pedal1.jpg
Evo 10, gazlı adama gelmez fazla kırılgan gibi, bu da şekil a :)
evo varken hiçbirisini almam ben bu sti rs ikilisinden.
Evolution.6.5-8-9-10... 2bin sisi, ve vs vs vs vs vs.. çevremdeki çoğu scoby cilerin koynunda bi Evo hayali var nedense
bunlar arasından focus rs
cogu pırt tunıng bmwcılerın gonlundede subaru var nedense:D
ben evo10 un sanzumanını sevmıyorum bı kac yerde okumustum pedalları plastıkmıs sanırım kırılıyoms fln..
subarunun sanzumanı hep vıtes gecıslerı fln helede sti cok hosuma gıdıyo ama 2009 krank dızaynlarında bı bozukluk varmıs. arabalar yatak dokuyodu 2010 da bu gıderıldı dıye bılıyorum ben olsam subaru alırdım bı forget motor yapılıp gonlunce bınıle bılır tabı bu bazılarına gore degısır forget motora cokda ucuk rakamlar gıtmıyo subarunun baskada kırılcak bı yerı yoktur yuruyenı sanzumanı ozellıkle kapakları felan cok ıyı dıye duymustum
Evo x son nokta bence sonra sti ve en son rs derim
tabike tekra evo x
rs mi desem sti mı desem :D
evo IX olsaydı banko da evo 10da baya geriye düştü yarıştan.2010 sti derim yeni kasayı pek sevmeme rağmen arada en mantıklısı. RS gerçekten muhteşem olsada tek tercih dışı olma sebebi önden çeker olması.
arkadaslar evo la subaru arasında kıyaslama yapabilirim rs i bilmiyorum...sti almadan evo x bakmaya gittim koltukları dar rahatsız kalitesiz bi arac yeni sti gercekten cok konforlu ic mekanı guzel navigasyon sistemi mevcut koltuklar deri fakat 2.5 motora forged olmadıktan sonra gercekten 130 bin tl vermek yazık gunah benım aracım 2000km de segman kırdı belki cok zorladım yine de kırılmaması gerek soncta o kadar para verip alıyorum ne kadar yeni sti yı begensemde kesinlikle gider evo 9 alırdım goruntusu performansı herseyiyle mukemmel bi arac
aynen karrsim hayrlı olsun bende keske alabilsem evo ıx gule gule kullan