suzuki gsx650f de dusunebılırsın. 1 sene bındım. ınanılmaz rahat ve cok serı bır motor.
Printable View
suzuki gsx650f de dusunebılırsın. 1 sene bındım. ınanılmaz rahat ve cok serı bır motor.
honda transalpler nasıl peki onlar rahat deil mi uzun yolda?
Onlarda gayet başarılı.. Uzun yolda titreşim falan istemiyorsanız sıralı yada en kötü ihtimalle V motor falan tercih edin. Ve pek tabii birden fazla silindiri olsun :)
http://www.sahibinden.com/3000_km_de...XQQdisplayitem
arkadaslar yorumlarınız fikirlerimi değistirmeye fazlasıyla yettii sanırım alacağımız motor endoru olucak...
bu arada gezinirken bu ilanı buldum bu motor nasıldır uzun yol yapabişlirmiyiz rahat edebilirmiyiz acaba temizliğine gore fiyatıda uygun gozukuyor...
soft enduro tarzı motorlara bak AHMET...
v-storm , transalp veya tdm ..
bu makinelerle rahatlıkla uzun yol yapabilirsin..bazı arkadaşların dediği gibi rüzgar alımı ve vibrasyon önemli yol yaparken..ve bu motorların 2.ci elleride uygun...aslında biraz daha para ekleyebilsen yeni transalp vl 700 tavsiye ederim..
ben yamaha mt-03 660 kullanıyorum tarz ve zevk meselesi..aşırı vibrasyon ve rüzgar durumuna rağmen o sesi yetiyor bana..;)
Ben GS serisi tavsiye ederim gerçi fiyatları nedir bütçenize uyar mı pek bir bilgim yok ama GS ile 1.000.000 km yapılmıştı test olarak sadece lastik değiştirerek.
Bence sen gezi planını biraz daha düşün. Anladığım kadarı ile motosiklet konusunda pek tecrübeli değilsin. Yeni başladığın bir konuda motor seçiminden önce kişisel melekelerini geliştirip ondan sonra uzun yola çıksan senin ve sevenlerin için çok daha iyi olur.
Bana sorarsan, öncelikle commutter tarzı birşey al. CBF250 falan olabilir. Onunla 15-20 bin km falan yaptıktan sonra bakarsın gezi motorlarına.
Seni rencide etmek için falan yazmıyorum bunları sakın yanlış anlama ama yazdıklarından anladığım bu konuda henüz tecrübeli olmadığın. Sen "bence" ufak bir motor al (CBF250 gayet iyi bir başlangıç motoru bu anlamda) onunla tecrübe kazan, eğitimleri falan hallet ondan sonra büyük motor alıp kendini yollara vurmak kolay iş.
africa twin ve bandit efsanedir uzun yol için :)
VFR 800 çok ağır bir motor değil... Varedero 1000'ler ondan çok daha ağır... Bence hangi motorda senin rahat ettiğin önemli örnek verilen motorlardan ziyade... Hepsine binip bir denemelisin bence...
teşekkür ederim abi dediğin gibi cok super tecrubeli değilim uzun bi sure 250cc capur kullandım vitesli motor deneyimim bu ama ozellikle trafikte falan iyi oldugumu dusunuyorum:) ztn 7-24 scooter ustundeyim :) motosikletlere bi asinalığım var ama henuz 250 cc ustu bisey surmedim...
bu arada ztn bende ilk planda gezi motoru olarak hysung yada cbf 250 cc naked dusunuyordum sonra bi kere alayım alısırım nasıl olsa deyip kararımı 600 cc ve uzeri olarak verdim iyimi yaptım kotumu yaptım bilmiyorum...
AHMET...
sen pasaportunu hazırla en iyisi ..ben seni haziran sonu norveç fyordlarına götüreyim ..;)