vergı sorun olmıcaksa 335 derım
Printable View
vergı sorun olmıcaksa 335 derım
bana öyle bir bilgi gelmedi ama bilmiyorum belki siz haklınsızdır daha bugun borusandaydım yeni gelicek 5 kasalara çift turbo motor koyucaklarını söylediler ancak artık atmosferik 520.320 gibi kötü motorlar gelmicekmş:D 525 325 gibi tek turbo araçlar geliceğini söylediler belki siz o tek turboyu onlarla karıştırıyorsunuz. twin turbo motorun üretimine devaim edilicek diye biliyorum ben yanılmıyorsam..
bn olsam bnde 335i tercih ederdim bu arada :D :D
Bende sanırım gecende dergide okumustum 3.35lerin tek turboya gecicegi aynı zamanda gücününde aynı kalıcagı yazıyordu ben derginin yalancısıyım :) ama benim tercihim yinede 3.35 olurdu bmw ayrıcalıktır :)
TTS. 10krktr
bmw on numara ama tts in motoru harika çok başarılı
3.35i. + Arkadan bağımsız ;)
bmw bence.,.
335i m3 yarısıdır bence her şekilde 335..
3.35 in düzgün bi yazılımla iyi yürüdüğünü duymuştum + harbiden ciğerli bi araba ve turbosunu da katarsak sonuç belli zaten
335 kesinlikle
335in tek turboya geçeceği doğru bir bilgi. 2 küçük turbo yerine biraz daha büyük tek turboya geçiş olacakmış. Modifiyeye şimdiki kadar yatkın olmadığı söyleniyor yabancı forumlarda, şu an çift turbo olmasından dolayı.
335i derim
tts nedir ?
audi tt nin s line versiyonu
bır hafta once ıkıncı el ful m paket cabrıo bır 2007 3.35i ıcın pazarlıga oturduk araba guzel hos nese servıse goturduk turboların bırındekı wasgate dısında asınma varmı ve bır turbo basıncında dusukluk olusuyormus komple degısmesı saglıklı olur dedı servıstekı ustamız turboları 4bın yuro cıvarı bır para bu arada .
bnce tr dekı 3.35 ler cok basıt duruyor navıgasyonları yomk cogunun sahıbındende ılanlarına bakıorum cıdden ıcı cok bos ve dar gozukuyor keza tts te yururken on diken bir araba valla bn ıkısı arasında kalmazdım kalsamda bmw yı alırdım.
Herhangi bir turbo aracın turbosuna gereken önem gösterilmezse turbo sorunu yaşanır. TTS de turbo ve aynı sorunlar onda da yaşanabilir. Turbosu da büyük ihtimal 335inki kadar pahalıdır.
Onun dışında benim 335de turbolarda sorun çıkarsa (Allah korusun :D) 4bin euro vermek yerine gider upgrade ederim ;) 335-tts karşılaştırmasında da 335in içinin dar durduğunu söylemek istemedin sanırım, herhalde ben yanlış anladım :) Tabi navigasyon olsa fena olmazdı ama o zaman fiyatı çok yükseliyor ve TRde pek tutmaz diye düşünülmüş. En azından araç biraz daha hafifliyor...
herkes bmw demis cıkıntılık yapmayayım bende bmw diyeyim bari:D