|
|
#1 | |||
![]() |
1.8topsport k04 turboya gectik şimdi piyasada 1.8t cupralar var denemek İSTİYORUM.
Bide s2000 ve typer lı araclarıda bekliyoruz işin kısası cuma akşamı ordayız bilen biliyor herkeze bekliyoruz saygılar görüşmek üzere 1.8t Son Düzenleyen czfr; 01-04-2010 21:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
k pro bu arada
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Emniyet Yeni aldığı Passatları 2.0 Tfsi olarak almış bilginize
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
uf
onlar chipledimmi teşkilat zor durama gıreriz |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
Senin Araba'ya Komaz Onlar Be Abi Bitince
![]() Bu Arada Daha Önceden Burdan Yazılan Roll' Buluşmalarında Polis Tuz Biberi Oldu Bilgine Daha Kısa Ve Net Bir Biçimde Mesaj Yazıp Özel Mesajla İşini Halledip Deneyebilirsin Yoksa Sıkıntı Olma İhtimalı Artıyor |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yorum alalım kpro lu bir aracla 1.8t 245 hp lık bir turbo arac rolling de kım şanslı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ok biliyorum zaten buluşmalar gercekleşiyor özel msj la haklısın
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
ondan yazmadım malum son zamanlarda bu işler iyice sakata bindi şakayla karışık hatırlatmak istedim.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Hangi devirde basıldığına bağlı olarak Type-R alır gibime geliyor. Araçları ağırlıkları çok önemli tabi burda asıl.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
anladım 3 vites 90 km diyelim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
alanı geniş tutalım citayı yükseltelim ozaman biraz uctuk ama denemek istediğim araclar listeledim yorum alabilirmiyim
cupra 1.8t + chip+ eksoz ve 1.8t k04 turbo Subaru sti +eksoz ve 1.8t k04 turbo Subaru wrx+eksoz ve 1.8t k04 turbo Subaru gc8+eksoz chip ve 1.8t k04 turbo typer +kpro ve 1.8t k04 turbo s2000 + eksoz ve 1.8t k04 turbo |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
filtre headerslı bi typer verin bana kprosu benden
denemek istiyorum.
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
canım benim nekadar iyisin herşeyi cözdük sadece yürümek kaldı allahrazı olsun kardeş bide kardeş s2000 oda bende kardeş bu iş bit kardeş görüşmek üzer kardeş
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:02 ::::

ondan yazmadım malum son zamanlarda bu işler iyice sakata bindi şakayla karışık hatırlatmak istedim.