205 den sonraki neredeyse bütün Peugeot'lar çok güzel duruyor. Öyle deme.
Printable View
biz 308 dusunuoduk 3008 aldik:)sanziman ayni .neseki o yari otomatik sanziman simdiye kadarkilerin en iyisi cift debriyajlilar haric.oyleki otomatik modda yigilmasina ragmen harika bir ekonomisi var.spor kullanip yigilma istemiyorsan manuel modda kesnilikle sarsinti yok ve hizli vites geciyor; direksiyondanda oyle, birde bunun spor modu var.bence sanziman yari-otomatiklerin en iyisi.
3008 dizel otomatik kullandigimda fitil olmustum direksiyonu yumruklayacaktim neredeyse test arabasinda :) fazlasiyla agir kanli gelmisti sanziman..
fren konusunda gercekten iyi pejolar, 207 gt'den sonra corsa sport pek durmuyor gibi geliyor fren balatalarimi yenilemis olmama ragmen..arkalar kampana oldugu icin de olabilir tabi :)
bi kiz arkadasta 308 dizel otomatik var 110luktan, 9.5 ortalama tuketimi var :) o ara benim 207 GT ile ortalama tuketimim 8.5'tu :D
308 hdi kullanıcısı olarak kesınlıkle alıncak arac dıyebılırım motor performansı frenlerı harıka yol tutusta sınıfında bı arac 16 bın km dır kullanıyorum bı sorunu olmadı konfor olarak bıraz serttır ama oda ayrı keyıflı,yakın zamanda chıplıcem ozaman cok daha keyıflı olcak :D
sıfır aldım 15bin de sattım comfort 110 luk stil paket aile icin gayet guzel binilesi bir aractır.
alabiliyorsan focus al derim yoksa 308 de iyidir.
kesinlikle otomatik al onlar 6 ileri daha guzel bence ..
teşekkürler yorumlar için ..
2 sene 46000km'dir kullanıyorum tek eksisi yakıtta cimri olup az yakıp benzinliğe nadiren uğramama ve kasada duran o güzel hatunu ayda bir görmeme sebep olması :D