Benim tercihim SC den yana...
Gökhan "rontwo" nickli arkadaş yaptığı alıntıları kendi yorumuymuş gibi yazmasaydı belki bişeyler savunurdu :)
Printable View
Benim tercihim SC den yana...
Gökhan "rontwo" nickli arkadaş yaptığı alıntıları kendi yorumuymuş gibi yazmasaydı belki bişeyler savunurdu :)
2009 model civic sedan supercharger uygulaması nasıl olur.ve beygir olarak ne kadar artar son olarak fiyat ne olur acaba (gebzeli)
arabana göre istediğin bg göre degisir hatta ac gözlülük yapıp 2 sinide takarsın
tamamen zevk meselesi:)
Turbo araçta her zaman bi adrenalin vardır :) Özelliklede basınç açıldığı zaman aha geldi aha gidiyoruz muhabbeti iidir.Ama gel gelelimki amaç günlük kullanıma uygun seri bir araç ise alt devirlerde turboyu bekleyene kadar s.c tercih ederim.Zaten son 2 aracımda r53 mini,s.c'li araç kullanmak turbolardan daha çok hoşuma gidiyor.Sakin sakin giderken stabil hızlanma isteği ve düzenli artan gücü yönetmek keyifli(bir nevi güçlü bir atmosferik araç kullanıyormuşsun hissi veriyor)..Ne kadar devir o kadar güç yani..Yakıt ekonomisi veya alınan extreme beygirler ön planda ise turbo araç veya turbo modifikasyon her zaman daha verimlidir buda bir gerçek..
Şöyle bir durumda var vw tsi'lar ile tartışmaya son noktayı koyarak ufak bir eaton s.c ve ufak bir turbo kullandı ve her iki aşırı beslemeninde avantajlarını kullanıyor :heyoo:
sc ye hıc ısınamadım.
her zaman turbo...