gelme bidaha dukkana direk kovarım:D
Printable View
ben yolcu olarak bugün biraz gözlemledim aracı. alacak olanların kesinlikle beklentilerini netleştirmesi lazım. açıkcası iç mekanı, sürüş performansı, marka ön yargısı nedeni ile 40-45 bin tl verilecek bir araç değil. çok çok yakın zamanda ele ayağa düşecektir çünkü fena talep var. en geç eylül ayında full 4x4 dizeller ikinci elde 26-28 e düşecektir. baz versiyonlar 20bine alınır dacia lansmandan sonra fiyatı abartmazsa eğer. yani bence bu araçta avantajlardan çok dezavantajları gözden geçirmek gerek. yanlız şu su götürmez araç parasına göre çok şık.
Yan apartmandan biri almış siyah duster , zevk renk meselesi ama ben çok beğendim canlı görünce
Cuma günü test etme şansı buldum benim şahsi görüşüm Fiyat/Performans oalrak son derece tamin edici şirkette logan mcv var benim korkum sürüş karakteri olarak ona benzemesiydi yani bir nevi kalas gibi ama kullanınca çok şaşırdım sürüşü gerçekten keyifli bir arac
fakat uzun vade de ne olur bilemem on takım dan yada aractan takırtı tukurtu olurmu bekleyıp gormek lazım neticede bir iki km kullandım ama beni etkiledi ben şahsen biraz zaman gectıkten sonra almayı dusunebılırım
http://www.sahibinden.com/cavusoglu_...XQQdisplayitem
ben rav 4 bakardım o fiyata
2003 84.000 illaki toyota farkı var ama sonucta 7 yasında bir araç senin kıyasladığın
hele şu haline bayıldım :)
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...ter-tuning.jpg
araç başarılı fakat almak için erken...
millet kapış kapış alıyor...
kışa doğru 2. elleri başlar onları beklemek gerek dolu modellrini alabilmek için ;)
iç malzemesi çok dandik ön tampon koyamayıda unutmuşlar :)
4*4 performansını videosu mevcut bu konuda izleyin bu bir ...
ikincisi aracın look paketlisini görmeden konuşmak yersiz olur...
üçünsü aracın içi berbat bir indash deri olayı ile adam olur...
bu fiyata bu kadar köfte...
beğenmeyen range alsın :D:D:D
eh yani 40liraya 4*4 dizel veriyolar kıllısı yok mu diyorsunuz:D
Fiyatlar belli , bu fiyatlara bazı şeylerden fedakarlık gerek
fedekarlıkta bu kadar olmaz sen suv veriyorsın iç malzemesi ilk çıkan logan gibi yapmışlar yeni logan bin basar iç malzeme olarak
İç mekanını biliyorum.
Logan'ı 40liraya satsalar tamam anlarım o kadar olmaz ama sonuçta suv bu 20liraya satıcak halleri yok
valla biz siparişi verdik araç geldi görür görmez alırsak elimizde patlar dedim 40 milyara gelicekti en fullu 1.5 dizel 85 bg olarak siyah renkli arka tarafı çok güzel yan taraf çok güzel ama önde gerçekten tampon yok iç malzemesinde plastik çok sert
bu video da off road yapacaklar için güzel ve açıklayıcı olmuş...
nivaların kronik bazı problemleri var off road yapan bi tanıdığım çok güzel araba ama her çamura gittikten sonra aracı servise götürüyorduk dedi sonrada suzuki almışlar şimdi off roaddan sonra sadece yıkyorum diyo
bu arada max hızına 165 yazmış k4m var üstünde rahat 190 ı devircek bi motor araç çokta ağır değil hee belki vites oranları fln kısadır bilemem :D ....
mersin otomobil fuarında gördüm
şimdi iyi okuyun;
baz modelinde yani 29990 olan,
klima yok
hava yastığı yok
abs yok
cd çalar yok
hidrolik direksiyon yok
sis farı yok
yok oğlu yok
bunları eklersen de zaten uçuyor fiyat
boşverin reklamları
sıfır dacia alacağına git 98 land rover al bin derim
Sonuçta ucuz seri renault. Çok bişey beklemeyin. Hatta eski reno 9,12 vs. sağlamlığı da beklemeyin, her yeri dağılacak.
Size yeni nesil halk sınıfı renault'ların arıza oranlarını yazayım, birebir renault müşterisi olarak :
Şirkete alınan 114 renault clio symbol'un hepsi 1.5 dci (sanıyorum k4m var üstlerinde) , bunların 24 tanesi güvenlik! paketli (bagaj lambası, abs ve 2. airbag var bu muhteşem güvenlik pakedinde :) )
Şimdi gelelim arıza oranlarına... Bir kere hepsi 15.000 km'de bir düzenli olarak servise giriyorlar.
34 tanesi ön aks bilyası dağıtmış. (benim kullandığım dahil)
6 tanesi direksiyon kutusu bozmuş.
70 tanesinin sürücü tarafı güneşliğini yerinde tutan tırnağı bozulmuş, gaza bastığında güneşlik yerinden çıkıyor :) (benim kullandığım dahil)
45 tanesinin alt takım sorunları oluşmuş, hepsi elden geçmiş. (benim kullandığım dahil)
114 tanenin 25 tanesinin kliması alındığında sorunluymuş, tamir görmüş.
70 tanesi 15000 km'ye gelmeden fren balatası değiştirmiş.
Bu araçların hepsi 12. ayda geldi. Yani daha 6 aylık araçlar. Bu kadar sorunlu başka araç görmemiştim. Şirkette honda civic, kia cerato , ford focus gibi araçlar da var. ERP'den rapor çekildiğinde Renault Symbol'ler 5 sayfa tutarken , diğer araçların raporu 1 sayfayı bulmuyor.
Dacia Duster'in de yürüyen aksamının Clio Symbol'den farklı olduğunu düşünmüyorum, en azından bir çok parçası aynıdır. Kalitesiz olduğu için bence arazi kullanımında çok rahat insanı yolda bırakabilir. Bakın bırakır demiyorum bırakabilir.
Hafif arazi (köy yolları vs.) operasyonlarımız için bu araçlara bakıldı, sonrasında vazgeçilip kısa süreli kiralamanın daha az sorunsuz olacağına karar verildi.
Geçen gün trafikte ultra boş beyaz bir Duster DCI gördüm,reklamlardakiyle,lansmanlardakiyle hiç alakası yok:D Ama şirketler kiralayabilirler yüksek ve haliyle normal bir binek araca göre daha çok dikkat çektiği için..
reklamlarda gordum ve lan bu ne dedım bir araç:D sanki x5 reklamı yapıolarmış gibide herkes arabaya bakıo haha:D aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış misali..:D ben bu aracı ilk defa yolda gorsem ne kadar çirkin diye bakarım bidada hiç bakmam:D
dostlar, ama oyle ama boyle bu adamlar arabayı yapmış delı gıb de satıyorlar heryerde vızır vızır dolaşıyorlar walla
bu araç alınacaksa sene sonuna kadar beklemekte yarar var...Millet kullansın bakalım 2. ele düşsün bakalım neler olucak sıfır alınmaz bu :)
antep imamkayalıoğullarında inceledim.
kesinlikle uzak durun derim.
kalite sıfıra yakın. alt yapı eski clioymuş.
iç mekan kokpit falan loganla birebir nerdeyse.
ucuzu bomboş. ele alınır donanımlısıda çok pahalıya geliyo.
alternatiflere yönlendiriyo hemen insanı.
görünüm güzel sayılır. o kadarda kötü değil. farklı duruyo trafikte.
ben bugün 2. el buldum mesela anlaştık yarın almaya gidiyoruz 2.el piyasası güzel olmuş daha şimdiden 2. ellere bakın ;)
yiğit bu işte :D:D benı de gezdırcen mı yenı dacia nla:D:D