Yakin zamanda almayi planliyorum Allah kismet ederse. O yüzden fikirlerinizi ogrenmek istiyorum kullanan arkadaslarin. Bana ici ve dis kasa gorunumumden dolayi ibiza cupra daha ağır basiyor. Siz ne diyorsunuz +sı -si ?
ibiza cupra
polo gti
Yakin zamanda almayi planliyorum Allah kismet ederse. O yüzden fikirlerinizi ogrenmek istiyorum kullanan arkadaslarin. Bana ici ve dis kasa gorunumumden dolayi ibiza cupra daha ağır basiyor. Siz ne diyorsunuz +sı -si ?
bende cupradan yana kullanıyorum oyumupolo cünkü aynı polo dısardan cupra cok daha agresif duruyor , ic mekana gelince : polo nun ekoseli gti koltuklarından hoslanmıyorum , cupranın koltukları asırı güzel , tamam ibizadada ekran yok ama ön konsol oldukca sportif bence ... sadece ekran icinde polo almam acıkcası
Ben genel olarak leon ve ibizanin icinde bi kac dakikadan fazla duramiyorum
Cok ciddi seviyede basarisiz tasarim ve daha dusuk kalite
Gerisi zevk meselesi..
ibiza makyajlandı yeni kasası olacaksa kesinlikle ibiza alınmalı.
Polo güzel bir araç ama GTI la standardını ayırmak çok zor. çok ruhsuz.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
ibizanın tasarımı daha güzel bencede ,,,ibizanın orta konsolu hem tarasım hemde kalite olarak zayıf ,,,onun dışında bir eksisi yok gibi polodan ...
Tip olarak direk cupra derim![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Erdi tip olarak Cupra direk 1-0 önde, gidiş olarak da çok farklı olmadıklarını düşünüyorum. Bence Cupra![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
GTi derim bende.
Polo daha ağır olmasına rağmen İbiza'dan hızlı şeklinde konuşulmuştu forumda, stock olarak.
Onu da geçtim, İbiza'nın içi ciddi kalitesiz, direksiyonu göstergeleri Polo kadar şık değil. Kafadan bakınca yanlardan preslenmiş gibi duran farları da cabası..
Ben GTI derdim donanim ve gorunus olarak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)