ön plakası yok.aklımda deil tam plakasıda gökan bilir
Printable View
ön plakası yok.aklımda deil tam plakasıda gökan bilir
valla bızım rx8 olan r plaka ve bence bıtane daha var genc kullanıyor oo olabılır bızımkı gazlıyan bı tıp deıl diş doktoru cocuklarını gezdıryor
bence sizin ordaki gibi gelio bana :)
bitane daha var mavi izmirde
2 kırmızı bı mavı var sanırım berent içindekını gordunmu gencmıydı
Kırmızı R ve U plaka var bildiğim kadarıyla. Mavi RX8'i de bşr kere gördüm, çok güzeldi rengi. U plaka genç biri kullanıyo evet.
geçmi yaşlımı bilemiycem gencide yaşlısıda gazlıyo bu memlekette anasını satim :)
TT'ye katılmıştı U plaka yanında G35 coupe ile gelmişti. Baya genç bi çocuktu ve doğru dürüst kullanamıyordu arabayı, dizel 307'yi zor geçti zamanda.
o dizel 307de boş bi araba değil onu soliim
bahsettiimiz araba CAC'sa 0-400 de bence ilk 200-220 metre CAC gider önde devamın rx8 acar ve uzar gider bence!!....
307'nin modifiyeli olduğunu duymuştum, ama yine de RX8'den daha iyi zaman beklerdim. Alışması lazım arabaya.
rx 8 bu kadar buyutmeyın gozunuzde RX ın bı oncekı versıyonu olması bu arabayıda bugun konusmazdınız kısacası yurumez rx8 zaten gereksız bır araba ciao!
ciao!.....?
italyanca slm ıyıgunler anlamına gelır
CAC dan bahsediyorumm evet..
işte evet rx7 olsa sözü bile geçmezdi burda ama rx8 bence çok büyütülüyo
cac ortalığı karıştırdı :D berentim doum gununde rx8 lemi yürücen napcan kalkışda paşa paşa saxo alır 2.vites sonu rx8 alır gibime gelio.
Saxo'nun kalkışta alabilmesi için en az 6 saniye yada daha az sürede 0-100 lazım, yapabilirmi acaba??
saxo 6 saniyedede çıkar duruma göre ama 100 e kadar geçmenin ne gibi bi deneme manası olcakki
en azıdan hacim filan olsa 1.8 gibi hani uzun soluklu bi deneme olsun denemeye değsin yani :)
13 61 daha mı kısaydı yaw 13 59 dan??
ilk 2 vites vts nın kesın 3 e almayla beraber rx 8 buyuk iştahla gecmeye başlar...
rx8 6.4 ama o surede kaldırmak kolay olmaz 6 civarı kalkar vts;)