şekil peugeot yada honda derim bmw de 3.20 ve üstü ve m paket (compact hariç) olursa güzeldir...
eski bir astra coupe kullanıcısı olarak 1.8 astra coupeyi tavsiye edebilirim...
1.8 125 bg kendi çapında iyi yürür şanzıman oranları başarılıdır... yakıtı 10 11 lt civarında geziyordu ankarada şehir içi dereceli egzantirik vardı motorda ve az yaksın diye uğraşmadan...
parça sıkıntısı bazı parçalarda çekebilirsin ama örneğin triger çok rahat bulunur zaten kayış 1.6 ile aynı...
kronik olarak ateşleme hattı denilen parçası bozulabilir...
donanımını artırmak kolaydır (kendinden kararan iç ayna , hız sabitleyici vs vs )
motorunu güçlendirmekte mümkün parça bulunabilir...
megane coupe de f7r makbul diye biliyorum...
kaybetmek üzereymiş gbi yazmışsınz.gerçekten öle. bertone nin güzelliği artık pek cezbetmio.. daha kalıcı bişiler bulmak gerek. eskidikçe güzel olan.. e 30 alıp çok güzel toplayanalr war. hayran kitlesi öneml. e 36 da öle. e 46 zaten belli. alayı güzel.
![]()
*On3r*
Bende FR7 megan kup vardı, 150 HP. 12-13 litre arası yakıyordu. 2001 sonrası İDE motor geldi (İnce badem farlı model) 2.0 ama 140 HP. Arkadaşta vardı, 10 litre falan yakıyordu.
Megan hoş arabadır ama arka diz mesafesi fazla değildir. Birde benim kasada sürücü koltuğunun sırtlığı kaldırılınca koltuk kaymıyordu, yolcu koltuğunda ise kayıyor ama eski konumuna gelmiyordu.
3.20 bence daha mantıklı![]()
Kasa olarak hangisi hoşunuza gider bilemiyorum ama civicde fena değil
İstersen benim celicayı verelim sana![]()
Yalnız belirteyim şu haliyle değil.Önceden sahibinde bi ilanı vardı bi kaç kişi sorgulatıyordu hatta...
''İşte araba yamuk duruyormuş...kulelerinde sorun varmış v.s..''
Yanlış anlamayın sakın , kötüleme gibi bi niyetim yok yalnızca o söylenenlerin aslı var mı yok mu merak ettim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)