|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Seat Leon
|
arkadaşlar 2002 model 2000 cc hdi 307 almayı düşünüyorum fiyatta falan anlaştık çarşamba günü ben evet dersem alıcaz fakat sizin değerli yorumlarınızı bi alıyim dedim bu araba nasıldır sorun çıkartırmı 2.0 motor fazlamı yakar kullanan varsa veya bilgisi olan yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Çok nadir bi araç..
Dün Chipledim bitanesini gerçekten iyi gidiyor..Çok fazla yaktığıda söylenemez. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
araç hakkında çok fazla bilgim yok ama normal kullanımda fazla yakacağını düşünmüyorum.kasa aynı motor daha güçlü hatta agresif kullanmazsan daha az yakacağını düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Orj turbosu biraz küçük..hep bitane alıp yüklemek istemişimdir..Big turbo ile çılgın torklar çıkar..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım çarşambaya alıcam bu arabayı arbayı alalım hele chipde olur big turboda inş
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
pug hdi larda turbo varmıydı ya bilgim yok
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
n/a dizel kaldımı
alp er tunga öldi mü? isız ajun kaldı mu? ödlek öçin aldı mu? emdi yürek yırtılur. ödlek yarağ közetti oğrun tuzağ uzattı begler begin azıttı kaçsa kah kurtulur? begler atın urgurup kadgu anı turgurup mengzi yüzi sargarup . korkum angar türtülür. uluşıp eren börleyü yırtıp yaka urlayu sıkrıp üni yırlayu sığtap közi örtülür. könglüm için ötedi . yitmiş yaşıg kartadı kiçmiş ödig irtedi tün kün kiçip irtelür alp er tunga öldü mü? kötü dünya kaldı mı? felek öcünü aldı mı? şimdi yürek yırtılır. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 Son Düzenleyen Dou; 09-05-2010 15:48. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
benm bıldıgım 8v olması lazım o motor nadir bulnan bir arac
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
arkadaşlar araştırdım ben turbo varmış blowoffda güzel ses çıkarıo diyolar bakalım.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: NoN
|
piyasada genelde 206rc motorlu olanlan 2.0benzinlileri var hdi modelleri pek yok eğer kmsi düşükse ve temizse alınabilir bence
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
307 lerin genellikle 206 rc motorlu olanları değil 206gti motorlu olanları var 2.000 cc olarak. Ayrıca 2000cc hdi model vardı arkadaşımsa satılık enjektörlerinde sorun çıkartmıştı. Ama kronikmidir değilmidir bilmem.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|