|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Selamlar arkadaslar. Aracimi yeni sattim ve arayislar icindeyim
sizlerinde onerilerinizi tekliflerinizi bekliorm fiyatim max 60 bn tl. Bu iki arac benim istedigim opsiyonlari sunuyor 1.6 tdci motor 109 ps. ve fiyatlarina gore dolu araclar. Xenon, far, sunroof, park sensoru benim icin en onemli olan opsiyonlarFocus sedan: 50.100 bin tl titanym xpket Volvo s40: 61 bin tl dynamic paket Ilk olarak kafama takilan arac s40 di ancak 2. el piyasasi olarak cok durgun oldugundan gozumu korkuttu. Onun disinda serviside bi okadar pahali. Ancak prestij ve isim olarak daha ustun. Ford ise benim butceme daha uygun ancak bu aracin on konsolunu pek beyenmiyorum belki gusel bi ekranla daha canli olabilir. Tavsiyeleriniz nelerdir? Dizel olmak sartiyla baska araclarada acigim. Simdiden tesekkurler arkadaslar ![]() (vw grubunu fiyatina gore cok bos araclar verdigi icin dusunmedim) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ikiside çok güzel araçlar , bende focus dizel arkadaşımda rdesign s40 dizel var açıkcası s40 focusa göre duruş iç kalitesi vs. çok daha kaliteli , ancak focusdan yavaş ve daha kötü yol tutuyor..
bana sorarsanız tercihim focus olurdu , bundaki en büyük etken volvonun şaka gibi servis fiyatları.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
O saka gibi servis fiyatlari insani direk vazgectiriyo zaten. Iste beni tek teredute dusuren focusun ici. O teyp kismini biraz daha kaliteli hale cevirebilirsem problem olmas durusunla zaten oyniiicaz
Bide focusta ipod girisi varmi (aux)
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
2011 model focus txp sipariş ettim kısmet olursa 2 ağustosta teslim alıcam sıfır olarak yok türkiyede en iyi ihtimal ile temmuzda geliyor ESP ve Xenon standart değil baştan söliyim
45 bin lira Titanium x paket bilginiz olsun esp opsiyon 1.500 lira 45 bin liraya metalic renk dahil değildir metalic renkte 900 lira gibi bişey. S40 bende çok baktım ama tercihim txp oldu
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: VW
|
scirocco bakardim ben olsam ya da ikinci el e46 dizel coupe
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
focus derim ama 2011de yeni kasasi gelecegi icin ben olsam almazdim .s40 olabilir ayni motor,sonuc volvo tipide var yada baska seceneklerde olablir
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
2011 değil 2012...geçen gün açıklama yapıldı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
focus dizel 50milyar
ikinci elde çok güzel araçlar alabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: i-30
|
aux c30 da var üst pakette yada ayrı secenek olarak usb/ipod de var kol dayama icinde __________________________________ 1881 - 193∞
Son Düzenleyen Berkan; 12-05-2010 00:55. |
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]() |
Ford'un servisi üzmez diyolar __________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: s40, corolla hb
|
s40 ın periyodik bakımları 450tl civarında , dizeldede sanırım 15bin km de bir bakım yaptırılıyor , bence volvonun periyodik bakım masrafları çok ürkütücü deil, çünkü arkadaş sıfır araç almayı düşünüyor ,ve kullanım süresi 5yılı geçmediği sürece pek masraf çıkarmayacaktır bu araç, çünkü bildiğim kronik bir sorunu yok s40n in, ama herhangi bir şikayetle, yürüyen takım vs. motor olsun , yetkili servislere gittiğinizde, sorununuz büyük olasılıkla çözülmemekle beraber, çok yüksek meblağlarla karşılaşıyorsunuz, bunu 10yaşında bir s40 kullanıcısı olarak, birçok kez tecrübe ettim, özel servis kullandığınızda parça fiyatları diğer markalara kıyasla çok uçuk deil , şimdiye kadar kendi değiştirdiğim parçalardan yaptığım gözleme göre konuşuyorum,
ama bende olsam bu karşılaştırmada focusu tercih ederdim, çünkü volvoya verilecek ekstra paranın çokta karşılığı yok bence n kasada, sonuçta aynı platformda üretilmiş iki araç, ve performans konusunda focus daha başarılı |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Internette var yaziyodu haftasonu gidip konusucam xpaket size ne kadar mal oldu internette 3800 tl falan yaziodu
Son Düzenleyen emirhan sph; 12-05-2010 10:55. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
bu hafta sonu forda gtcem ozaman daha netlesir snirsam fikrlerim
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
10bin bakımına 460tl dedikten sonra ben kendimi iyice kazıklanıyor hissettim
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]() |
Fiyat konusuna gelince araç ; Focus 1.6 TDCI 109ps Titanium X paket Beyaz renk ESP dahil değil 45 bin lira.. X pakette : Sunroof, adaptif farlar , Park sensörü ve Parçalı deri koltuk mevcut.. Takıldığınız bişey olursa dahada yardımcı olabilirim __________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:07 ::::

sizlerinde onerilerinizi tekliflerinizi bekliorm fiyatim max 60 bn tl. Bu iki arac benim istedigim opsiyonlari sunuyor 1.6 tdci motor 109 ps. ve fiyatlarina gore dolu araclar. Xenon, far, sunroof, park sensoru benim icin en onemli olan opsiyonlar

Bide focusta ipod girisi varmi (aux)

bu hafta sonu forda gtcem ozaman daha netlesir snirsam fikrlerim