sureklı duz yolda yarısmıyor ama yarısmak ıcın de ıllakı duz yol aramıyor. onunde gordugu vıraja korkmadan tam gaz gırebılıyor :)
Printable View
ahmet3425 bilir ona sorun istoç taraflarından mahmutbey gişelere doğru güzel bir viraj vardır.onundışında boozer nickli arkadaşımız var oda bir roll denemesinde yol tutuşuna şaşırdı.rx8 araç sahibi bir arkadaşımız var o da siteye üye e-5 nasıl makaslara girdiğimi gördü....
benim aracım ön arka kule gergileri viraj denge çubukları var.altındaki lastikler çok da mükemmel olmamakla birlikte bu iş tamamiyle pilotaja bakar...
ep3 pist şartlarına göre yapılmış bir araçtır. TYPE-R daki R nin anlamına bakın...
gc8 her türlü hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir bir araçtır.fakat extreme bir yükleme yapılmadıkça roll de yenilgiye mahkum bir araçtır.kim diyorsa ben geçerim ederim aynı hp ye sahip bir ep3 gelsin çok büyük bir pilotaj hatası olmasın fark açık ve net olur...
yazılanlara bakanda ep3 ilk virajda patlar havası var komik kaçıyor biraz...
pist isi viraj isi soforlukle alakali bir olay , altindaki araba nekadar iyi olursa olsun girmesini bilemedikten sonra 4 cekmis 2 cekmis farketmez . verdigim videodaki adamin diger videolarini izle anlicaksin ne demek istedigimi .
http://www.youtube.com/watch?v=8Eqi9YhlTcg
turkiye sartlarinda yarismak icin 4 ceker makul , cnk tutunacak ne bir asfalt var nede uygun bir pist . uygun sartlar olsa zaten 4 cekerle kimse drag kovalamaz bundan emin olun .
fwd seviyouz ya heleki typer sa
yazdıklarımı daha dıkkatlı okuyun lutfen. honda vıraj donemez veya manevra yapamaz demıyorum. ılla kı kendınce bı donme kapasıtesı vardır. ama 4 ceker bır aracın gıttıgı gıbı gıdemeyecegını savunuyorum.
buyrun GT40'lı ZN
1,8bar+nos
tam gazda 3 serıtlık manevra.
bu guclerde bu manevrayı yapabılecek bı fwd arac mumkun mu ?
ahmet sen gozunde fwd araclari cok kucultmussun anladigim kadariyla . o 3 serit degistirme hareketini birde ozgunun vth videolarindan izle istiosan .
harbi çok boş bi video olmus o :hehe:
eray abi viraja öyle girerse normal be abi ;)
3 şerit mi :D:D:D:D
ahmet3425 bilir bizim bir ender abimiz var 3 şerit yan yan gidiyor mazda astina gt neden biliyormusun aracını çok iyi biliyor.limitleri nedir ne değildir biliyor...
çok küşümseniyor demiyoruzki subaru kadar performanslı virajlarda kanat olsun scoop olsun hepsi etken bunlara subaruda...
istediğiniz subaruyu getirin cadde mc ten başlayalım kokoreççilerde biter e30 la gelcem :D akşam 9 gibi ama tatlı trafik olsun :D
3 serit 5 serit direksiyonla alakalı...
fwd aracı iyi süren bi söfer her türlü 4wd ye atlaRRRR...ama pistte ama dag yolunda ama orman yolunda...
gzumde kucultmuyorum fwd aracları. fwd sabıt buyuklugunde duruyor. ama awd aracların yaptıklarını gordukce daha cok buyuyorlar gozumde.
sende subaru sahıbısın, emınım bırcok hondanın dıreksıyonuna da gecmıssındır. (ıkısını de standart dusunelım cunku modıfıyeye gırınce ısın boyutu degısıyor.)
vırajda, makasta vs vs subaru mu daha cok guven verıyor hondamı?
subaru mu daha ıyı alıyor vırajları honda mı?
arkadaslar ınatla honda dıyorlar, ben de subaru dıyorum.
valla övüyolar mcs leride onuda bekleriz :hehe: özgünü çağırın bana o kullansın arabayı en son geçtiğimi hala inkar ediyo :D