Ben de kararsız kaldım yaa ne alıcaz :D
Printable View
Ben de kararsız kaldım yaa ne alıcaz :D
gerek yanak gücü gerek konfor gerekse yol tutuş ben ısrarla RE001 diyorum arkadaşlar, bu sınıf lastıklerın hepsınde yol tutuşta yeterlı ısıda olması çok onemlı gerı ye kalan yanakların ınce olmasından dolayı yanakların guclu olması ve kullanım amaclarımızdan dolayı çok ta onemlı olmasa bıle bı etken konfor. şirketin corolla da var advan yokohama ben hıç begenmıyorum çok sert hem çok ugultu yapıyo hemde tutmuyo ama yanakları sağlam . karar sizin mutlaka arkadaslarınız arasında bahsedılen lastıklşerı kullananlar vardır bi tur deneyın ;) yoksa benımkını deneyın ne dıyım :)
ne lastıkmıs ya :D deli etti 3 gundur. son karar adrenalin alacagım. birde bunu deneyelim. içimize dert olmasın.
herkeze teşekkür ederim :D
p zero nero'dan her turlu memnundum 207'de.. evden cikardim direk otobana soguk lastiklerle bile gayet eglenebiliyordum :) yagmurda da hic korkmazdim abartmadikca.. ;) sicak lastiklerle de 150+ hizdayken cok tehlikeli koptum bir kere, onda da abartmistim, onun disinda hic problem olmadi cok cok iyi tutuyordu bence
207'yi bilmem ama minide 205-45-17 / 215-40-17 / 215-45-17 kullanılabiliyor..Amacın azıcık konfor ise 215-45 i kullanabilirsin bence..
Marka olarak fiyat/performansta dunlop önerebilirim.Konforuda bridgestone'dan iyidir o ebatlarda ama potenza serisi ve pirelli p-zero serisi başka gerçekten..
Ne şekil bir parçalanma oldu?
adrenalinden memnun kalan azinliktanim sanirim astrada 2.takimi taktirdim kanka islak kuru hemen hemen ayni performans ilk takimi 50bin km kadar biraz fazla kullandim ama genelde memnunum ;)