BMW 320D diğerlerinde olan herşey var + fazlasıyla güçlü ;)
Printable View
BMW 320D diğerlerinde olan herşey var + fazlasıyla güçlü ;)
benzin-maliyet hesaplamalarini yapamam ama ben olsam m paket makyajli e90 alirdim kesin. bence goruntu olarak harika ve mercedes kadar fazla yok gibi piyasada. ama beyaz-siyah olmasin gri olsun gene beyaz-siyah olmasin :) opsiyonlrinda harika renkler var ozel siparisle super bi araba alabilir arkadasin
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :p
180 K beyaz
km yapıcak ise listedeki en mantıklı seçenek bmw
beyaz merso iyi güzelde zibil gibi var sanki.. farklı cins bi renk bmw sanki iyi olur.
yeni accord alsın ? :D
Mercedes bağımlısı diyebileceğim yıllardır mercedes kullanan birçok insandan duyduğum kadarıyla son c kasa için mercedes kalitesinde değil diyolar. bana kalırsada mercedesin daha çok araba satmak amacıyla ürettiği ve tasarladığı bir araç. buna rağmen aralarında tasarım olarak ve önünde taşıdığı yıldız bakımından c 180k derim yinede. ancak dizel alıcaksada a4 derim daha şık ve içi daha güzel bi araç.
Ben 15 senedir mersoya biniyorum (aralıksız), 5 senedir de aralıksız kullanıyordum. Yeni sattım. Tüm merso modellerini de (65 63 amg ler hariç tabiki) kullandım.
w204 kasa C serisi = profit maximization diyebilirim rahatlıkla
20 sene önceki C serisinin bile en azından bir baby benz havası vardı içeride, koltuklar-iç trimler-konsol s serisine çok yakındı kalite olarak.
Şimdiki kasa full plastik, içeride kesinlikle bir executive havası yok, her plastik pütürlü, sert, şeftali tüyü modunda, tak tak tak.
Ha yine alınır, kullanılan teknoloji muazzam. 1.6 motor ve yüksek donanımla alınırsa o fiyata süper mantıklı bir araç. Klima motorunun ses seviyesi bile kullanıcı odaklı-sesin rahatsız etmeyeceği şekilde maksimum seviyede çalışması için ayarlanmış mesela. Direksiyon, şasi tepkisi, genel sürüş hissiyatı belki de son yılların en hisli benzlerinden biri.
Ama iç mekanında kullanılan malzeme kalitesi ile bmw-audi arasında 1 gömlek fark var. Üçünün arasında en çok verdiğin parayı hissettiren benz denirse bu kesinlikle subjektif bir yorum olur.
Senede 50bin km yapan adama da benzinli araba tavsiye edilmezki kardesim :D
Audi alip keyfime bakarim ben olsam, motoru gayet basarili ve sanirim yeni kasa olacak bunlar (tamamini okumadim konunun) A4 ile 3 serisini kiyaslayamiyorum nedense. Ic mekandan tutun disina kadar 5 serisine rakip olacak nitelikte bir arac, A6'nin 5 kasa ile alakasinin olmamasi gibi (bence).
Bakalım bugün karar günü.. 3 gündür test arabaları çok çekti elimizden :D
yapmış olduğunuz hesaplara göre mercedes gözüküyor.
e90 yakın zamanda kasa değiştirecek sanırım en son makyajlandı kasa değişimi kaldı mercedes şuan güncel son kasa 2 - 3 yıl değişmez büyük olasılıkla ama o kilometreleri yapan araç için dizel çok daha iyi olucaktır..
C 180 nin 50 55 krş civarı yakıtı var..
abi eğer öle bir durum varsa onu da ekleyin rakamlara 1500 tl 3 yıl servis olayı şahaneymiş 15 bin bakımları 400 - 500 tutuyor diye biliyorum benimde az kaldı bakıma :)
edit : beyaz çok fazla evet ama yakışıyor C kasaya :) beyaz dışında renk düşünürse füme rengi var çok güzel az bulunan bir renk amg paket :icon_tup:
Bakıcaz kardeşim.. Alacak olan arkadaşımda çok hevesli hayırlısı artık ;)