birmiottayken alfa romeo onarım bakım yapıordum...
varyatör
ön düzen
birde kışın yagmur yagdıgında motorun su çekmesi ve blok patlatması meşhurdur...
honda hangi honda alfa hangi alfa
147 vs civic dersen 147 derim ama :)
Printable View
birmiottayken alfa romeo onarım bakım yapıordum...
varyatör
ön düzen
birde kışın yagmur yagdıgında motorun su çekmesi ve blok patlatması meşhurdur...
honda hangi honda alfa hangi alfa
147 vs civic dersen 147 derim ama :)
Alfa bence :)
145 di sanırım sevme sebebim alfaları :)
Arka direkde 2, yan direkte 2. =)) Pandiklemediğim 156/147 versiyonu kalmadı. Sizinki özel üretim sanırım. Açıklamasını yaptım ön ve arka stünlar tek parça airbag sayılır. Açılırsa tek parça olarak açılır, ayrı ayrı parçalar değillerdir. B stununda zaten airbag yoktur.
Tuning055@ Alfa'nın hiç bir özelliğini, hiç bir kişiye ispatlamaya gerek yok. Kullanan insan biliyor zaten ne olduğunu. Hatta bırakalım herkes sorunlu ve kötü bilsin. =)
Görkem biraz sakin ol, daha önce Honda'yı kötülerken yediğin banları ne çabuk unuttun?? ;)
Bu konu hakkındaki yorumumsa zaten belli, bişey dememe gerek yok :icon_tup:
Honda forumuna üye olup tanışma bölümünden itibaren Honda'yı kötüleyip alfayı öven birisi olduğunu bildiğim için sana cevap yazmayacagım..
Seninki alfa sevgisini geçti Honda'yı çekemediğin için Honda düşmanlığına döndü..
Edit:Emolar gibi yazmayı da bırak, forum kurallarını okumanı tavsiye ederim!
mert ugrasma benle sınırlendırme benı.. sen emolar nasıl yazı yazar hıc gormedın heralde..
honda forumuna gır ve benım butun msjlarımı oku canımı sıkma benım adam bızım 1.6 yı ozmn senin alfa gecer demesıne ragmen denemedım bılemıcem dıe cevap verdım..
senle bırlıkte honda bayiisine gittimizde kendın dedın bana bu araba 4 yıldız almış telmaşa diye şimdi sahibi olunca saglammı oldu..
hondanın neyını cekemıcem be ben hondaya da bındım sen hayatında kac kere alfaya bındın?? arka koltugu dahi olsa.. bıdada bana atarlı konusma.. ha istemıonmu benım yazdıklarımı okumak actım konulara bakma..
yediğin banları derken bır kere oda atarlı konustum ıcın ban yedım.. sen benım yazıma kusur bulacagına gıt ımla kurallarını oku.. nerde cogul kullanılır nerde kullanılmaz onu ogren..
Haha çok güldüm :)
Postlarını okumanı tavsiye ederim bı bak p yerine b falan yazıyorsun vs vs..!
Forumda sana onu diyen çok bilgisiz birisi
eşit speclerde 1.6ies de Vtec2 de FD6 da sana ACI, ACI saplar ;)
Bütün araçlar var burda arabana guveniyosan gelir denersin, klavye delikanlılığına gerek yok kekocum :icon_tup:
Edit: Eysa' da o ''telmasa'' kelimesini sen kullamistin..
Soylemicektim ama sen istedin:
Senin yalancı ve özenti biri olduğunu herkez biliyor, hangi sağlıklı insan 1.6 arabasını en samimi arkadaşlarına 2.5 V6 diye yutturmaya çalışır..? ;)
Neyse varsa derdin delikanlı gibi gelir görürsün(gecerim demekle olsaydı..), ya da susar oturursun, klavye delikanlılığı yapmazsın..!!!
valla 2.el konusunda tartışmasız honda tabiki
yol tutuş konusunda ise bir 156 kullanıcısı olarak standart hali ile bile bir çok hondadan çok çok daha iyiydi
konfor markaların hangi modellerini karşılaştırdığın ile alakalı değişir 2 markanında üst düzey konforlu araçlarıda var
güvenlik olarakta valla 156 nın her yerinden airbag fışkırıyo :D
alfa romeo diyorum hatta direk 159 diyorum. zamanında 145 1.7 boxer kullanmıştım 320000km olmasına rağmen sollamalarda filan beni üzmemişti.
valla şuan param olsa direk 159 alırım yani
haha devam et sen.. daha benım konularımada msj yazma..
araban var diye sana yalakalık yapıp yanında gezen arkadaşlarınla sen gezmeye devam et dostum diye gezdir yanında o araba altında olmasa acaba kacı senı yanına alıp dışarı cıkcak ıstıyorsan dene?? ben burda konusunuda actım cogu arkadaşda fd6 yı 156 gecer dedıler sen devam et bıldını okumaya.. ben denemedım ama deneyenlerde var unutma... acaba antalyadan samsuna sen gelebılcekmısınde konusuosun burda konusturma benı..
İlk sayfada verilen arıza listesi JD Power tarafından hazırlanmıştır. Ancak burada gözden kaçırılan bir husus var. Mesela Toyota Auris 40.000 komponentten oluşurken Golf V 60.000komponentten olşuyor. Doğal olarak Daha fazla parça daha fazla arıza istatistiği demektir. ***** simple is the best mantığıyla araç üreten ve toplam kalite yönetimini felsefe edinmiş japonların araçlarının avrupalı kardeşlerinden daha fazla arıza vermesi mümkün değil.
bir konu yetmiyo ikinciyimi açıyorsunuz bide hey allahım