ortağım için ben donda giyerim diyordun ;) bırakta bi boy saymayı öğrensin arkadan gelirken ;) bak gözümün teki kapalı kaldı :D
Printable View
Aradaki beygirleri neyle dengeleyeceksin ?
Sütlücedenmi getirecen beygirleri ?
106 hafif kilolar aynı değil vs vs vs nedir bu kardeşim vti cı derki vteck üstü basacaz c2 ci derki altda basacaz s2000 2 de 80 basacaz biz neymişiz abi herkezin dediğini yapıyoruz
yok 2 ye 2 deneyecegiz yok
Niye kimse 2 de 4000 devirde basmıyor sonuç belli oldugu içinmi ?
her şekilde kötü bi manzara ile karşılaşıcaz :D:hehe:
Yokbeee o kadarda kötü değil dükkanda üstümü değiştiriyordum mami one lan tazmanya canavarı donu nerden buldun dedi bastı kahkayı benim kız almış perşembe pazarından kızımdan aldıgım ilk hediye ama size görmek nasip olmayacak göki :D
Ahmet in don ile idare edeceksiniz :D
Nasıl bir yazılımdır bilmiyorum ama 200+ sa her türlü czt
Yaşar abiyi o şekilde görmek psikolojimizi bozacak vallaha :hehe:
don ne renk olucak :D erşan abimiz sen çok yaşa :hehe: mavi donun varmı var abi :hahaha:
ya mami abi nerden geldi aklına ya :hehe:
:D :D :D :D :D
dilerim giymezsin hatta berabere bitsin kimse giymesin :D
O nasıl bir iddiadır yalnız çok fantastik olmuş
Don türünü belirlediniz mi? ahahaha aklıma gelen değildir umarım
Valla bende yazılım mazılım bilmem kardeşim selçukla denediğimizde egzoz manifoltdundan kaçagı var 1 civata tutuyor bu egzozla nasıl gidiyorsunuz dedi iskender usta yaptırdık ve ilk olarak ahmetle denedi benim ortagım şimdi ben deneyecegim :icon_tup:
2vites 4 devirde gaza oturdugumuzda kesiciye 32 saniyede giriyorum 14 60 ile ben buna güveniyorum yazılım egzoz vs vs beni hiç gıdıklamıyor geçerse ahmet geçer donla videom olsun sıkıntı yok :D