evet 2ye 2de öndeydi maşallah:)
Printable View
bence beklenen bir sonuç idi :) maşşallah.
ben herzaman 106 nın teke tek denenmesınden yanayım ;)
tebrıkler yasar 2-2 ıyı gıtmısın bence :icon_tup:
abi cumartesı yapın seyırcılı olsun toplanalım hep beraber don teslım torenı de yaparız ;)
hakkat he don dedinde don mevzuu ne oldu :)
teke tekte denerim gene geçerim gene üzerim;)
çıkarız sadece 1 kere sıkarım defalarca gazlamam araba şiştimi yurumuyor bunuda bi çok kişi biliyor forumda :)
bu arada czt kullanan arkadaşlar.şişme problemi için yapılacak bişeyler varsa paylaşırsanız memnun olurum.yağ olarak zaten 10-60 full sentetic mobil kullanıyorum onun dışında tavsiyesi olanlardan yardım bekliyorum
cztnin normal koşullarda alması lazım.. kilo beygir oranı he şeyi soyler aslında. birde hondacılar gibi 5000 devirde başlatmazlarsa rollingi czt fena üzer gibi geliyor bana. zevkli olacak.. merakla bekliyoruz videoyu..
Turbo araba ile 106'nin devirleri istesende tutmaz ki .. Bende YG beklendiginden iyi degildi , CZT olmasi gerekenden kotu olamaz mi ? Simdi kizacaksin sen bana dogal olarak ama . O speclerde ki bir CZT'den soz ediyoruz bende bindim o kadar sene , o kadar deneme yaptim .. Ki sen devir bandinin videosunuda gosterdin .. yarim boy dedigin bisey degildir benim nazarimda denktir arabalar . Ha gecmis gecilmisi belirlersin ama yarim boy herseyden olabilir o anki ruzgardan bile olur o .. Bu arada gecmis olsun .. Ama suat abi sanzimani acmisken mahrutiyi de degistirseydide , elegi eline sen alsaydin daha iyi degilmiydi?