|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: espri
|
Nurburgring Nordschleife pistinde 2 farklı araç aynı sürede dönüyorlar..ilk videodaki pilot sanırım 1996 yada 1998 lotus pilotu..araç 145hp ...
aşağıdaki videodaki pilot s2000 mugen kullanıyor..sanırım max 255 260 hp.. aynı şekilde 2 kere yol yüzünden yavaşlıyorlar..ve aynı şekilde birinin önüne araç birinin önüne motorlar çıkıyor.herşey hemen hemen aynı.. ama arada cc vede hp farkı oldukça fazla... sinide karşılaştıralım..ama pilotajları.. ve lütfen honda lotus tartışmasına dönmesin biraz ayıp olur ![]() Lotus : http://www.youtube.com/watch?v=kgXQY...os=JgLI6R_bS_A Honda :http://www.youtube.com/watch?v=pWjMvrkUqX0 __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... Son Düzenleyen M_PROJECT; 06-06-2010 01:51. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '05 S2000 - '12 Megane HB 1.5dCi EDC
|
Video eklemeyi unuttun sanırsam..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
vıdeolar var ama lınk seklınde deıl duzeltırsen iyi olur..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Videoları görmedim daha ama Lotus ise ağırlık etkenini unutmamak gerek
Olsa da binsek
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: --
|
lotus videosu çok güzeldi.Sonuna kadar izledim.
S2K'nın ilk 60 saniyesini izledim. Lotus Pilotu +1 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
düzelttim pardon.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
exinge miydi neydi örümcek gibi aynı
850kg civarıydı sanki.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
videoları böylede göremiyorum desem
![]() altlarına orjinal linklerini de eklersen izleyemeyen kalmaz sanırım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Tamam ekledim.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Burada büyük bir yanlış var. Lotus Exige hiç bir zaman 145 hp olmadı.
190 Hp 187 NM. 930-949 KG civarı. 0-100 4.7.. Nurburgring gibi bir pistte böyle olması doğal Go karttan pek farkı yoktur lotusların. Arkadaş da hakkını vermiş zaten.. ![]() Buyrun buradan bakabilirsiniz. http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_Exige Edit: Detaylı inceleme 1.33. saniye time attack start çizgisi (s2k video başlama olarak kabul ediyoruz), 8.39 da düzlük. S2K 2 kişi 33. saniye time attack start çizgisi (lotus video başlama olarak kabul ediyoruz) , 8.34 düzlük. Lotus 1 kişi Aralarında yaklaşık 1 dakika kadar fark var aslında Aynı süreleri atmıyorlar yani ![]() Edit 2: S2K'yı süren arkadaş Celima. K20 swap Lotus'u var herifin. ( S2K'yı satmış) http://www.youtube.com/user/celimat#p/u Bu youtube sayfası.. Ayrıca S2K dıştan tamamen stock. Oem hardtop , oem spoiler oem jantlar falan. Motor da filtre egzoz falan çok bir şey yokmuş.. __________________________________ Son Düzenleyen doush; 06-06-2010 11:14. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
2000 li yıllara gitme 1998 lere bak
180 hp benim kafam elise 'e gitti bu arada 145 yazdım pardon
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... Son Düzenleyen PROMINENT; 05-06-2010 21:05. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
SC'li değil o kesin.. Belki stock da değil en azından s2k daki gibi böyle filtre egzoz vs vs Her neyse arada yaklaşık 1 dk kadar fark var ve s2k yı süren herif öyle pek yavaş sürmüyor hatta yandaki sürekli uyarıyor onu.. İki sürücü de çok iyi bana göre. ![]() Lotus'u seviyorum ya insan binince bu benim arabam lan diyebilir. Küçük sadece sana ayrılmış ortam
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
neredenmi anladım? lotus hastasıyımdır..Türkiyede en güçlü lotusun sahibi idim..Türkiyede bulunan bütün lotusları bilirim %90 'nını kullanmışımdır..
s2000 pilotajı dikkatimi çekti..karşılaştırmak istedim sadece..lotus sevdiğim için öne çıkarmak maksadı ile değil... __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Bordo Tegg'y
|
Lotusun yol tutuşu daha iyi gibi geldi bana ama s2 da gayet iyi sürdü. ikisidie iyiydi
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ...
|
Kaya lotus artık arac üretmiyor nerdeyse bırak artık
__________________________________ Samsa Son Düzenleyen Tuner; 06-06-2010 01:03. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
yeni esprit bmw motoru ile geliyor..exige devamm 7 devam.. evora devam..kriz olmasaydı bmw alıyordu arabayı..ama cidden denk geldi şu videoları pilotajı tartışalım diye koydum...ciddi güzel performanslar var çünkü ortada ....
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
şu s2000 kullanan adamın bi videosu vardı önünde yanında porsche bmw m3 başka bi lotus falan kapışıyordu.gayet rahat onlarla eğleniyordu buda
![]() ferrarileri kovaladığı videosu zaten efsane
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: ...
|
genel olarak lotus gerçekten bir dünya markası kuru zeminde yol tutmada umarım yeni modeller ıslak zeminde de sağlam başarılar gösterir.
__________________________________ Samsa |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |