çok teşekkürler e46 olcuakmış :D
Printable View
çok teşekkürler e46 olcuakmış :D
bmw olsunda ne olursa olsun bütçe uygunsa 1.20d derim beyler hem yakıt hem hız olarak gayet tatminkar bir makine..
tr deki tum standar 3.28 ler gelsin .. hem hepsinden daha az yakıyor hemde daha hızlı..
:cokgreen::alright:
Tebrikler doğru seçim:bravo:
Tr şartlarında tabıkıde BMW
BMW derim :D
Mazda arabasını nedense küçüklüğümden beri sevemedim..
Sebebi, Mazda koyimde gazla lafıdır...
rX8 bence parasini hak etmeyen bir arac. Ayrica wankel motor ve agir kasa ile yakit tuketimi 330ci ayarinda.
Rx8 salla alınmaz, E46 güzel ama 320Ci hem gitmiyor hem çok yakiyor..:)
Dolayısıyla ben olsam arkadan itis giden ve şekil bı araç olarak direkt S2K bakardım :)
rx8 düz gitmekten öte bir araç
söyle söyliyeyim affı olan bir araç
buda diger muadilleri ile karsılasınca kactane pert yada boyalısı oldugundan anlasılıyor
birde 4 kişik arabaları lütfen 4kişik arabalarla kıyaslıyalım :D
illa kıyas istiyorsanız 1.3 araba ile kıyaslayın :D
Arabana önem vermiyorsan , yagını suyunu unutuyorsan hatta ne yag kullanılıyor bilmiyorsan rx-8 i 30.000 de bitirirsin..O zaman hiç düşünme bmw al.. Yabancı forumları arastır 300.000 , 400.000 de hala saglıklı olarak kullananlar mevcut.Ben serviste usta ile görüştügümde tr de su ana kadar birkaç tane motor değişimi oldugunu duydum ama usta bana "tek sebep yanlış ve geç yag değişimi" oldugunu söyledi.Yağ bu arabanın kanıdır canıdır.Bu kadar b.ktan bir motor olsa 2003 de "International Engine of the Year" ve uluslararası 37 ödül daha almazdı sanırım.. Genel olarak ise benim düşüncem Rx-8 le 3.20 kıyaslanmaz bile..Rx-8 çok özel bir makina bence.Acaba alsammı hımm almasammıı diye dusunuyorsan hiç alma..Alıcısı bellidir zaten rx-8 i istiyordur ve çat die alır.Kıyıcaksın parana fiyatında da benzinindede , yagında da..tamamen kendi düşüncelerim..
Ben e46 demem çünkü piyasada çogaldı. ama rx8 derims ebep performans ve görüntü. yine bi konuda yazdım kuzenin arkadaşı biniyor diye.. Sıkıntı yaşamıyor.. yakıtta biraz fazla ama o güce bence değer..