106 ile deneyende Safa :)
Printable View
hee safamı denedi :D:D bende denemiştim safa ile bana yakın geliodu ben 1.5 boy geçiodm yokuş yukarı yanımdaydı filan ama hafif aracı ve çok gsl gidio gerçi teke tek çok farklı olr =) deneriz yine ahmet abi bizde deneriz bi gün :) egsozumu takınca haberleşiriz
Valla ibiza iyiden iyiye aklımı çelmeye başladı askerden gelince galiba bende cupra kervanına katılıcam. :) Acaba modifiye olarak neler yapılabilir merak ediyorum... Garanti sorun değil ;)
revo yazılım yaparsın egsoz sistemi cai intercooler benzin pompası enjektör :D herşey yapılır sanırsam çok tehlikeli araç olur o zaman :D
Nette bi tane var video pistte bir çok arabayı düzdü. :D :D Ama launch control olmaması kötü gibi bilemiyorum.Gaz tepkimesi takılır diyolar...
Gördüğüm kadarıyla netteki araçta revo yazılım,komple düz boru egzos sistemi,sonda el yapımı custom bi susturucu var gibi ve green sanırım araç için kutu içi açık hava filtresi üretmiş. Valla ikinci el S3 düşünüyodum ama cupra aklımı çok çeldi.Ben araba yol tutmaz diyodum ama gayet başarılı. Fiyat uygun ve o gün Safa'yla yara yara gezmemize rağmen 8.1-8.2 litre civarında ortalama tüketimimiz vardı mükemmel ya.
manueli varmı bunun.bi ara dsg li scirocco lara şanzıman yuzunden fazla yuklenilmiyordu diye duymuştum bundanda aynı sorun çıkmasın
Bu speclerdeki bir 106 ciddi yürür eğer herşeyi düzgünse cidden sıkı bir yürürü olur.
İbiza'ya bravo hiç görmedim yürürken demekki fenalarda gidiyor makina maşallah :)
Video çekmediniz mi?
Bilmem sence neden olabilir ?
Ahmet burda bakkal hesabı yapıyorum seat ile denedigini bende biliyorum ama bende benim speclerimde denedigim araba ile yan yana hatda önünde oldugumu anlatmaya çalışıyorum ;)
Neyse konuşmaya gerek yok video olsa güzel olurdu :icon_tup:
Ben geldim arkadaslar İsmail yanımdaydı az once konu açmış yeni haberim olmuş :) Herkese iyi kötü yorumlarından ötürü Tşk ederim :)