| Anket Sonuçlarını Göster: Aşağıdaki araçlardan hangisini Tercih ederdiniz ? | |||
| Ford Focus Titaium 2010 (Benzinli) 1.6 115 ps : 36,500 |
|
28 | 30.77% |
| Opel Astra Classic III Comfort (Dizel) 1.3 90 hp : 37,600 |
|
39 | 42.86% |
| Honda Civic Premium (Benzinli) 1,6 125 hp : 43,500 |
|
33 | 36.26% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 91. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: WV Passat
|
Bugün çıktık plazalara bikaç tur attık.Honda ile VW'yi yarına bıraktık ancak sizinde görüşlerinizi ankette almak istiyorum. Fiyat bazında hepsi birbirine yakın araçlar ama genede onları yazaym.Elimizde peşin para olduğu için fiyatlara genel olarak bir iniş sağlıyabildik.Hayırlısıyla birkaç gün içinde halledicez.Sizinde fikrinizi ankette almak istiyorum.Şimdiden Teşekkürler.
Ford Focus Titaium 2010 (Benzinli) 1.6 115 ps : 36,500 Opel Astra Classic III Comfort (Dizel) 1.3 90 hp : 37,600 Honda Civic Premium (Benzinli) 1,6 125 hp : 43,500 (Ancak konuşmadık bunu plazayla fiyat inme ihtimali yüksek ) |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Dayıma aldık geçen sene "10 Focus tit.sedan 115ps
-leri ghilarda olan elektrikli koltuk yok. motor çok sesli aynalar içerden açılıp kapanmıyor. + müzik sistemi muhteşem ![]() performans güzel sıralı lpg var 0,17krş yakıyor şehir içi fiyatı düşmüş sanki ama 37,500+1500LPG vermiştik biz. Ama hondaya 43 verene kadar S40 alın derim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Honda için internetten fiyat baktım gidip konuşmadık bugün kafamızda benzinli almak yoktu dizel alıcaz diye çıktık ama fiyat aldık bugünlük s40 hakkında fazla bilgim yok benim bir de aile aracı olucak acaba s40 hakkında biraz bilgi vereblir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Honda ve focus yenı kasa beklıyor vs. vs. astra hem dizel hem daha yenı, daha ekonomik ve güzel bı araba
bence astra III ama aklında olsun 2 hafta once beyaz premıum aldı arkadasım honda cıftkurtlardan 40,500 e
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
honda cıvıc derım.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Arkadaşınız bütün parayı krediyle mi ödedi yoksa takas falan mı yaptı o konu hakkında bilginiz varmı ? Honda'nın araştırması üstünde yoğunlaşıcaz gibi duruyor şuanlık ama dizel alacak olursak genel görüşler astra üzerinde duruyor
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Manueldir arkadaşınızın aldığı civic. Gayet normal bir fiyat.
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
![]() ama honda yı da deneyın astrayı da deneyin kararınızı ole verin sonuçta sıfır araba alıcaksınız.
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
manuel manuel ben hiç bakmamıştım fiyatlarına arkadaş 43,50 yazınca paylaşmak istedim.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Test sürüşüne katılanlara en son araba çıkıyordu güzel bir süpriz de olabilir
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Performans içinse focus derim
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
Focus dizel olsa süper olurdu.Chip ve St body ve st jantlarla süper oluyor.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yok
|
arabayı cok kullanırım diyosanız diesel mantıklı
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Astra hem yeni kasa hemde dizel fiyatta gayet güzel.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: yok
|
s40 1.6D!in motoru ve şanzımanı focus ile aynı.parçalrı %100 uyumlu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
bu üç seçenek arasında astraya tıkladım ama araç arıyor olsam üçünü de almazdım
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 01' ASTRA & 11' ASTRA
|
bende yerinde olsam astrayı seçerdim, volvo s40 dizele de bir bak derim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: FD6
|
volvo iyi güzel de o fiyatlardaki s40 lar çok düz çok boş geliyor bana.. o ruh yok onlarda sanki.. s80 den s60 dan bozma, yontmuşlar küçültmüşler al sana s40 oyalan bununla der gibi.. çok haz etmem o yuzden.. çok yavan çok sası gelir bana s40 lar..
benim önceliklerim ve bakış açım farklı biraz. ford focus lar bana her zaman plasiyer otomobili gibi gelir, onu direkt eliyorum. honda yaklaşık 14-15 ay sonra kasa değiştiriyor. 1 yaşındaki otomobiliniz eski kasaya sahip olacak. üstelik civic ler çok fazlalaştı.. astra da ise; opel markasına karşı bir güvensizliğim olmasına rağmen en ideal seçenek gibi duruyor. Çok haz etmem opel markasından.. Yeni astra hakkındaki kullanıcı yorumlarını okumadım bilmiyorum ama en mantıklı sanki astra.. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! Son Düzenleyen Quantum; 23-06-2010 14:25. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
yalnız arkadaş galiba bir önceki kasa ama üretimi durmayan kasa astra'dan bahsediyor. Yeni kasa Astra dizeller zaten 95HP ve 37.5k ya en bazını vermezler...
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:10 ::::

bence astra III ama aklında olsun 2 hafta once beyaz premıum aldı arkadasım honda cıftkurtlardan 40,500 e