|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Saplamalık Budaklı Meşe Odunu,Turbo Kızılcık Sopası,
|
Bir arkadaşım için (aslında benim de aklımda yok değil (: ) öğrenmek istiyorum. Ufak tefek modifiyelerle, JCW kıvamına yükseltilmiş bir Cooper S mi, Stock JCW mi? Karşılaştırılmasını istediğim açılar özellikle, yakıt, dayanıklılık, motor ve yürüyen aksam ömrü, yol tutuşu, performans ve özellikle fiyat karşılaştırılması. Alınacak araç 2. el de olabilir, sıfır da olabilir. Şimdiden bir şey demek zor. Mini Cooper S alıp modifiye etmek mi akıl karıdır, yoksa aradaki farkı ödeyip john cooper works'e binmek mi? Cooper S'e yapılacak modifiyeler çok uçuk kaçık olmayacak, bildiğim kadarıyla cooper s 173 beygir, JCW de 210 küsür beygir. cooper s bu beygire ulaşacak kadar yüklenecek sadece, 3-5 fazla olabilir tabi zararı olmaz
Sizin takdiriniz nedir? Özellikle cooper kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum. __________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
kişiden kişiye değişir , uğraşmak istenilmiyorsa jcw.. Eğer bol vakit ve nakit varsa MINI de aftermarket parça çok .. Düşük maliyetlerle s , jcw denn daha hızlı olabiliyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hocam illaki daha yüksek güçlere ulaşılır ama, o fiyat farkını ödemediğimize değer mi? jcw'nin s'e göre artıları neler, eksileri neler? bunlara göre değerlendirmek istiyoruz.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
JCw'nin en büyük artıları.Şanzıman,Piston,Egsoz Manifoldu,Egsoz sistemi ve Turbonun farklı olması.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
gp alın derim hepsinden güzel
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
jcw al 1 sene bekle sonra onu modlarsın
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: s3 8p, Mini r60s
|
üst kapağı işletecekseniz jcw şart değil.
benim Mini m satttıgımda 113 bin kmdeydi ve en ufak bir sorunu yoktu. son 40 kmside oldukca yukluydu yani en azınan standart bir jcw kadar, belki birazcık daha hızlı. ama tabii bende tekrar alıcak olsam Gp alırım. __________________________________ Ali Can Calis |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: s3 8p, Mini r60s
|
![]() en buyuk fark -ust kapak, - kompressor, - intercooler, - cold air intake, -son susturucu, -frenler, strutlar , __________________________________ Ali Can Calis |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 206 RG
|
Ben olsam Stock JCW alırdım, sorunsuz sıkıntısız bi süre keyifle binerdim.. Param oldugunda da onu yüklemeye baslardım..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
cevaplar için teşekkürler. arkadaşımı bilemem de ben gp almam şahsen. ha çok param olur, alırım atarım garaja durur öyle
sebebi de şu ki, 2 koltuklu araba alıcak olsam, s2000 alırım, hiç uğraşmam cooper gp'yle falan. o yüzden ben jcw veya s düşünüyorum. tereddü etmemdeki sebep, modifiyeli araçların motor ömrü konusunda beni düşündürmesi. ben bi araba aldım mı, o kadar sürmesem bile beni kafadan 200k kilometre idare edebileceğini bilmeliyim sonuçta jcw de s'in bi nevi modifiyeli versiyonu ama fabrika çıkışlı olduğu için, her türlü mühendislik aşamasından, testlerden, kontrollerden geçmiştir. modifiye edilmiş s'e göre daha dayanıklı olacağı kanaatindeyim. yanlışım da olabilir tabi bilemem. ha şimdi diyeceksiniz e git kardeşim jcw al o zaman uğraştırma bizi, haklısınız ama bir yerde bu önyargımı kırmak, bilgilenmek ve boşuna para vermemek için soruyorum.
__________________________________ Some cars are for boys and the others for real men only. "M3 drivers have no friends."
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
![]() Bu yazdıklarım dışında hava filtresi,turbo dan filtreye giden boru,buji gibi bir sürü ufak tefek farklarda var.Eğer normal S alınıp jcw nin gücüne getirmeye çalışırsan jcw den ucuza gelir egsoz ve yazılım bakar.Ama alıp Jcw kıvamına getirmeye çalışırsan frenler,yürüyen,motor,aksesuarlar vs astarı yüzünden pahalıya gelir. Son Düzenleyen Juggernaut; 02-07-2010 18:58. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |