bence bi cacık çıkmaz yeni aldığı arabanın mini olması sebebiyle gaza gelmiş arkadaş.fransız şaka yapar.
Printable View
bence bi cacık çıkmaz yeni aldığı arabanın mini olması sebebiyle gaza gelmiş arkadaş.fransız şaka yapar.
TOPLA BIR KAC ARKADASINI onlarda sebeplensınler SENIN DEPOYA BIR DELIK ACTIR TAPALI BENIM DEPO BIRAZ BUYUK YANLIZ DE ONCEDEN SONRASINI O DUSUNSUN :D
arabanın a sından anlayan biri böle bi hataya düşmemesi lazım ama hadi hayırlısı sonucu bende merak ediorum.ayrıca bu arkadas hiç 106 ya binmedimi binse nası gittini bilir arabasınada gazlamıssa aradaki farkı mukayese eder heralde.
valla normal coopera bindim düz vitesi iyi gidiyo :) 106 geçer ama bence kondisyonu iyi olmalı.
anladığım kadarıyla arkadaşın dahaönce hep stoc 1.6 2.0 gibi arabalara binmiş gezmiş sonra miniye binince kendini kral sanmış, yada altındaki aracın markası onu gaza getirmiş, sebebide arabadan zerre kadar anlamaması....
araba S değil kesin eminim hergün görüyorum.adam her an her saniye inanılmaz iddalı.anlaştık bugun deneyeecektik yağmur bastırdı.arabayı o kullanmıcakmış bir arkadaşına verecek.bende anlamadım neye güveniyor bilmiyorum eğer video çekeblirsem kesin paylaşırım..
S değilse abi geçmen lazım...
herkeze ekmek çıkmış işte arkadşların varsa çağır onlarda nasiplensin:hahaha:
video bekliyoruz arkadaslar artarsa burdan 10lt lik bidon yollim sana :D :D
cooper ın sahibi burda yazılanları görse neder acaba:D
gösterdim...tabi sen kendi sitene koymuşsun diyor.cooper sitesine koysan cooper geçer derler diyor.ben adama daha nedim..resmen uyarıyorum benim arabam hızlıdır diyorum kaç model dio 99 diyorum ohoo benimki 2004 diyo.yani yazılanları gösteriyorum.ben pistlerde drag yapıyorum geceleri roll yapıyoruz diyorum ama bukadar uyarmama rağmen geçerim dio başka bişi demiyor :D
106'yı gün geçtikçe hafife alanlar çoğalmaya başlıyor.Ama sağlıklı bir 106'nın nasıl canlar yaktığını/yakacağını herkes bilir :icon_tup:
dün denedik bizim komşuyla öyle gırgırına 106 gayette güzel ayırıyor :) 106 da kn filtre kiti ve egzoz bulunmakta ama son susturucu orjinal :)
merakla bekliyorum walla sonucu ve arkadasının surat ifadesini :) banada bi arkadasım 3.16 ile sansın yok derdi bmw bu derdi teknoloji derdi modeli yüksek derdi sonra bi gün denk geldik ve o anki surat ifadesini hic unutmuyorum 1 daha araba konusunda agzını acamadı sustalı maymun hesabi :)
mini S deilse 106 her zaman önde olur
106 aduket çeker minicop'a bence
Benim arkadaşımdada 520d vardı, uçanı kaçanı .ikeceğini sanardı, taki S2000 bunun aklını alana kadar:hehe: Sonra herkesle basmaya korktu:D:D
yarışır gecersin benzinini fulller yemegini yer evine dönersin :D
e noldu bu deneme ???
Sonucu bekliyoruz. %90 bizim gti ayırdı da yine teyit etmek lazım :)
Nos basmasın dikkat et :)
Sadece filitre ile 20 hp alan tek araba GTI :D
Yok 140hp çıkan hangi 106 ya sorsam sadece filitre var cvpı alıyorum ondan :D
cooper eğer s değilse mümkün değil tutunamaz
Stock olmasına ramen sağlıklı bir 106 BMW 330'lara kadar her türlü 0-400'de ayırır.Ki bu standartlarda bir Mini'yi çok çok rahat geçmesi lâzım...
Alakayi cozemedim ? Orjinal jantlari nedir 106'nin ki 306 jantlari 8 KG zaten tartiya koydum baktim ahim sahim fark yok .. Yada soyle diyim ben ;Alıntı:
Ahmet_28;
senin araba full stock+[B Nickli Üyeden Alıntı
bu cuma 23,07,2010 akşamı denicez arkadaşlar :D eh artık bir aksilik olmazsa videoyu buradan izleriz birlkte :D
sıcak sıcak beklıyoruz noldu acaba:D:D surat ifadesinide video çekmeyi unutmaz inş.:D:D
şu an ikiside nefes almadan pedala yükleniyodur heralde :D
serdar naptın sen öle kanki yaa ben kimseyi göremedim yanında :) bu miniyle bende denicektim iyiki denememişim adam yakardı sanırım arabasını bu sefer
bu arada 106 gti hava filitresi 20 hp weriyor diyorsunuz çok şaşırdım egzantirik gibi maşallah 206 rs takılsa demekki 40 hp wericek biz okadar paraları demekki boşa wermişiz serdarrr :)
serdar naptın sen öle kanki yaa ben kimseyi göremedim yanında :) bu miniyle bende denicektim iyiki denememişim adam yakardı sanırım arabasını bu sefer
bu arada 106 gti hava filitresi 20 hp weriyor diyorsunuz çok şaşırdım egzantirik gibi maşallah 206 rs takılsa demekki 40 hp wericek biz okadar paraları demekki boşa wermişiz serdarrr :)
benzinin hayırlı olsun.... :D
Deneme oldumu?
normal şartlarda cooper s geçiyor zaten
ama biraz kurcalanırsa 106 gti cooper ile gider
düz cooper sa arac depo kesmez ruhsat bile olur :)) eger S ise roll nolur bilmiyorumda 106 saglıklıysa 0-400 de önde gtı olur gibi