|
|
#1 | |||
![]() |
siz olsaydınız hangisini alrıdınız.yorumlarınız için şimdiden teşkkürler
__________________________________ onun etlerini kanına doğrayacağım.. hayati tehlike Son Düzenleyen nitrosystem; 10-07-2010 13:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
207rc de iyidir ama 'astra gtc' tek geçerim. opc arden blue olsun mümkünse.. oh mis.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: opel astra
|
tabiki astra gtc 180 hp birde yukarıda da denildiği gibi opc mavisi bulunursa vazgeçilmez bi araç olacaktır |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
rc gecer fakat gtc alırdım sırf 6 ileri ve bir ust segment oldugu icin ..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
iki arabadan bn rc tercih ederdim..ama suan hb araba alıo olsan 1.4 lerde ibiza cupraları
ciddi dusunmenı onerrim kafanı karıstırmakta istemem ama cok cok guzel bir araba... saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yürümesini istiyorsan rc al.
sadece şekil yaparım kendi kendime gazlarım yeter dersen astra al __________________________________ always AT by AT |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yav kime sorsam RC nin tekere verdiğinin zayıf olduğunu söylüyor. tatminkar değilmiş..astra nasıl gidiyor bilmiyrum ama 6 ileri olması ve tipi hoşuma gidiyor.
__________________________________ onun etlerini kanına doğrayacağım.. hayati tehlike |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
birtane kırmızı buldum aslında kazası -boyası da yok (tramer e göre) bi bakıcam inşallah
__________________________________ onun etlerini kanına doğrayacağım.. hayati tehlike |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
rc kullanıcısı olarak ben memnunum. rodajı güzel yapılmış bakımlı rc iyi yürür.
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: "Corsa OPC" "206 CC"
|
Ben RC alirdim.
Astra bence kasa olarak eskidi..Zaten yeniside yakindir. 1,6 180hp olanin motoru Corsa opc ile ayni olmasi lazim. Yuklemeyi dusunursen bir cok parcasida vardir. Iyi sonuclarda verir.. +600hp var Yunanistanda Corsa OPC olarak. Arden blue sadece OPC olarak vardir. Diger modellerinde varsa sonradan boyanmistir. __________________________________ Corsa OPC V-Max
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: r56
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
hız olarak RC daha hızlı ama abartı fark yok aralarında 3-4 boy max.. bu GTC nin tipi konforu ve diger butun ozelliklerinin yanında bi hiç denilebilir.. kesinlikle GTC almalısın.. GTC yavas olsada 6 ileri sanzımanı ve motorunun karakteristigi sebebiyle RC den hem daha fazla zevk verecektir hemde daha hızlı hissiyatı uyandıracaktır.. iş modifiyeye girerse.. OPEL cok daha iyi..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: A14NET
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: 3+1
|
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Cok aciklayici oldu. saol.yarininsallah gidip bakicam.baktiricam araci zeytinburnu tarafinda varmi tanidignz opel servisi.bu arada mavi bulamadim.kirmizida cok hos __________________________________ onun etlerini kanına doğrayacağım.. hayati tehlike |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
207 rc alırdım her gün sanayiden çıkmazdım
|
|
|
|
#17 |
![]() |
GTC kesinlikle..Bence bir sınıf üst bir otomobil RCden. Gidişinin daha iyi olacağını düşünüyorum,Corsa opc - RC denemesini göz önünde bulundurarak.
Ayrıca modifiyeye çok yatkın,bknz: Regal Motorsports - Thorney Motorsports vs. Bu arada Arden mavisi bulamazsınız opc değilse. __________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
astra gtc
|
|