araclar kafa kafaya gittiler.. :)
Printable View
araclar kafa kafaya gittiler.. :)
video cektim ben ama useniyorum koymaya :) Bu arada zaten videode izleyecek bişe yok.. bastan sona yanyana giden 2 araba hayal edin birisi beyaz birisi kırmızı.. evet video bittii... :)
s3 alır gibime geliyor 15 hp az fark değil ama ağırlıkta başka bi eksi tarafı
Keyifli bir geceydi,izo ve th 106 ile çok yakın yürüdük ,
bende megane'ı ilk defa deneme fırsatı buldum :)
Cupranın iki katı s3 denmiş :)
Demekki redbaron tek değil genel eğilim s3 ün rahat geçeceği yönde olmuş ama çikin balık Cupra iyi yürüdü :)
stockta ikiside kesilecegin limitorde cupranin yada s3 un one cikmasi diye birsey yok ancak limitorler acildiginda s3 farkini ortaya koyuyor:)
250km/h hıza kadar 2 den 3 ten denemeler oldu,
Alt devirlerde basıldığında cupra kısa oranlı şanzumanı sayesinde öne çıkıyor.
2 araba da üst devirdeyse gidişlerinde fark yok,
Cupranın 3. kornadan sonraki gaz tepkisi daha hızlı,
250+ üstü hızlarda cupranın sahibi olarak s3 ün 15hp sini kullanabileceğini düşünüyorum
kim az bişey erken bassa veya yol virajda kimin lehineyse o 15cm öne çıkıyordu.
video koysak yanlış anlaşılırdı;
kimse de bişey anlamazdı.
Sonucu söyleyelim kısada da uzunda da eşitler, yanyanalar.
240 dan sonra s3 sanziman ve 15 bg sini kullanip one cikiyor... onun disinda gidisleri ayni...
hakan bey takılsın biraz boyle sonra stage 3 gelir :)
evo hızlı ya:)
bu tarz bi konu acıldıktan sonra videolar kısmında bu 2 aracın videosunu gorememek üzücü oluyor neyse araclara masallah diyelim...
[QUOTE=redbaron;1548184]ben buraya yorum yazdigimda aracin 265 hp oldugu ve araclarin stok olup olmadigi verileri yazmiyordu o yuzden ukelaliga gerek yok[/QUOTE
Ben ukalalık yaptığımı zannetmiyorum,rahat geçer diyerek bence sen ukalalık yapmışsın:)Deneme tr olduğuna göre tr de 265 lik olmadığına göre vs vs..İki aracada Maşallah.Kaldıki 265 lik te olsa Rahat geçemez.
s3 çok rahattt...
yap şu yazılımı artık okadar gitmezde yakın gitse yeter be abi:D
hangi gt?
erhan bizde boş durmuyoruz kardeş:)
cuma akşamı denk araba varsa e92 m3 getirebilirim.
geçen gün ümitkoyde gordum senin arabayı alican abi uludağın ordan angoraya doğru cıkıyodun
pazar günüydü herhalde burgerda oturuoduk sen uludag tarafından geldin yukarı doğru cıktın dodo falan vardı o gosterdi alican abi diye bolece gormuş olduk s3ü:D
Bende typer varken bu Cupra nerdeydi :hahaha:
hayat dizelde 4 litre ortalama temiz:D