bence o cusseyle bu yazdiginiz hic bir araca sigamazssiniz:D bence amerikan jip falan bakin,escalade,tahoe fln:D
Printable View
bence o cusseyle bu yazdiginiz hic bir araca sigamazssiniz:D bence amerikan jip falan bakin,escalade,tahoe fln:D
206 HDI yakıt olarak çok ekonomik bir araç,parça sıkıntısı v.s de yok bence daha mantıklı olur ama boy v.s olayı işin içine girerse Megane 1 1.9DTI-Astra G 1.7DTI v.s'de bakabilirsin,büyük ihtimalle 12-13 civarına bulursun güzel araçlar..
ıkısıde genel olarak aynı sanırım pejonun bakım maalıyetı daha ucuz enjektorlere dıkkat...
bunlarada sığacağını sanmıyorum :D
crx alalım ön koltugu cıkar :D saka bi yana fiesta olabilir birazdaha geniştir ici diger araclara göre ama yinede en iyi kararı direksiyona gecince siz verin gidin deneyin bütün aracları kafanıza yatan zaten cogu pazarda mevcut araclar yada otostorlarda :)
bu sıralar alfa 145'ede bakıyorum :D güzel arabaya benziyo. 1.6 motor 140 beygir civarlarında. Daha önce bizde bi alfa vardı zaten araba kullanmayı onda öğrendim. bunlarada sığarım gibime geliyo. Tek sıkıntım alfada bunlar boxer motor. boxer motorun dejavantajı varmı bilmiyorum. ama daha iyi performans verdiğini biliyorum :D pajolara gelince 206 çift kapısında rahat değilim. Ancak temiz bi tek kapı bulursam kaçırmam gibi duruyo. dizel almakdan vazgeçtik zaten. benzinli 1.6 alıcaz gibi duruyo. ama tek kapı 1.6 çok az :D bakıcaz. fiestadan vazgeçtik. sağ bacağım orda kısımla direksiyon arasında sıkısıyo :D suana kadar en rahatı pejo 206 tek kapıydı. bulabilirsem onu alıcam. ondanda daha rahatı honda cıvıc tek kapı ancak onlarında temizi yok. yarın bir kaç alfaya ve pejoya bakıcaz. ondan sonra tam kararı verip en geç pazartesiye alırım arabayı. Hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için.
Bu arada astrayı ve megane 1 leride denedim, hiç birine sığamıyorum :D
kardeş sana geniş sunrooflu yada cabrio bi araba olacakki arabada otururken kafan tavana değmesin... :D yada illa 206 gibi bi araba düşünüyorsan söför koltuğunu iptal edip arka koltukdan kullanacaksın.... :D
şaka bir yana sana makyajsız kasa focus 2 kapı 1.6 tdci öneririm... içine senin cüssende 4 arkadaşı rahat alır
yok abi pejo 206 da karar kıldık. tek kapı 206 arıyoruz bu sıralar. daha öncede dediğim gibi sizin tahmin ettiğiniz gibi ne kafam tavana değiyor, nede boydan bir sıkıntım oluyor. Aracı kısa mesafede olsa kullandık. pek bir problem göremedim. yakıt açısındanda baktığımızda en ideali o gibi duruyor.
walla pejo daha genıs gıbı bence
muhtemelen pejo geliyo zaten.