|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
Golf MKIV düşünüyoruz ancak comfortline ve pasific arasında ne farklılıklar var bilmiyorum. Bunula beraber comfortline modelinde pasificte kullanılan 16V 105HP lik motor kullanıldı mı onu da bilmiyorum. Birde araç otomatik olacak.
Birde son olarak kafamızda Astra 2000 edition modeli de var. Siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar... __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: A14NET
|
Golf 105 hp kesinlikle
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
105hp lik motorda bildiğim kadarıyla kronik bir problem yok ancak benim esas merak ettiğim comfortline donanımında bu motor var mı? çünkü duyduğum pasific, c.line a göre çok boş bir araçmış. Bununla beraber astra edition da dolu bir araç ve model itibarıyla biraz daha eski olacağından daha ucuza bulabileceğim.
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Vw Polo Classic & Seat Leon 1P
|
Comfortline 8v, pasificler 16v. Pasificler model olarak daha yenidir. Donanımları hemen hemen aynı ama hatırladığım kadarıyla pasificte manuel, comfortta digital klima var.
__________________________________ alıntıya HAYIR... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Comfort en boşu değil miydi? Digital klima yok sanirsam?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
comfortline da digital klima , yağmur sensörü ,otomatik kararan dikiz aynası varken pasific te ise bunlar yoktur..ancak pasific modelinde de orjinal 16 jantlar,kapı çıtaları araba renginde ve arka karartılmış stoplar vardır..yani dış görünüş açısından pasific iç aksesuar konusunda comfortline öndedir..golflerin en dolusu highline modelidir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Pacific donanım olarak Comfortline'a göre zayıf kliması analog vs. olarak ama koltukları , göstergeleri, 3 kollu direksiyonu ; dış tarafta 16" BBS Montreal II jantları , gövde rengi çıtaları , kapı kolları , karartılmış stopları olarak Comfortline'dan +ları diyebiliriz
__________________________________ Remapped by Ecufast |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Bu arada IV kasada yol bilgisayarından hangi bilgilere ulaşılabiliyor. Anlık yakıt, ort. yakıt, gidilebilecek mesafe vs. bildiğim kadarıyla tam ekran yol bilgisayarı mk5 te geldi. __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Benim Highline olduğu için (99) yarım ekran değil , devir saatinin altındaki ekranda var yol bilgisayarı ve oradan anlık , ortalama yakıt değerleri var fakat menzil yok Ama Pacific'lerde yarım ekran yol bilgisayarında menzil var mı bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
bir de 16v motor FSI motora geçildiğinden mi durduruldu bildiğin bir kronik problemi var mıdır? ya da mk4 te aracı incelerken dikkat etmem gereken başka hususlar var mıdır?
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ben pasific derim, hem daha yeni model hem 16v hem daha fazla aksesuarı var.
Donanım olarak comfortline üstün tabi
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
Kronik bir problemden dolayı kaldırıldığını duymadım fakat İç kısımdaki konsol , direksiyon , kapı kollarındaki soyulmalar kroniktir Hor kullanılmış olarak değerlendirmemek lazım onları Camlara baktırın bu da kroniktir aniden düşer kalkmaz geri Siz onlara da baktırırsanız iyi olur ![]() Boğaz kelebeğine baktırın sık sık kirlenme ve rolantide dalgalanmaya neden olur ![]() Şu an aklıma da başka birşey gelmiyor geldikçe eklerim buraya
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Otomatikler 102lik olması lazım.
8V |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Ben olsam 2006 dizel bi c3 alırdim yeşil
şaka bi yana golfler kemikli araclar deformasyona ugramiyor. Ic kisim biraz dar ama olsun. c3 angarada elden teslim 16tl
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
pacific jantlı comfortline tercihim
![]() pacific ; megane extreme gibi dışı şatafatlı içi doğan slx gibi comfort comforttur her zaman , hatta istediğiniz motorda highline varsa onu kovalayın
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
ama çok sağol __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
tek araba olsa haklısın ama 2. araba olacağı için o kadar kasmıyorum
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|