|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar öncelikli olarak durumu izah edeyim. Sıklıkla eşimin kullanacağı bir araç arıyoruz. Bu yüzden kesinlikle OTOMATİK Vites olmalı. Ama 1.2 - 1.4 gibi kücük motorlu olmamalıki uzun yola cıktığımızdada beni germesin. İçine bende yakışabileyim eşimde rahatlıkla kullanabilsin. İlk trafik tecrübeside gene bu araçla olacak.Sürekli şehir içinde kullanılcağı ve gündelik araç olacağı için az yakmasıda önemli Şimdi yorumları alabilirsem sevinirim.
Araçlar: 1-Audi A3 Ambiente 1.6 -99 model 2-BMW 3.16i Compackt - 99 model 3-Peugeot 307 Technoplus 1.6 - 04 model 4-Opel Astra 1.6CD - 00 model, 5-Honda Euro Civic - 96 model Son Düzenleyen Tugral; 20-07-2010 15:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
yazdıklarında tüketim lafı geçmediği için 99 accord 3.0 v6 al diyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tamam tüketimide ekledim. Ama zaten accord olmaz büyük araba olduğu için eşim rahat kullanamaz onu. Listeden tercih yaparsak nedenleride yazarsak secim yaparken daha rahat olacaktır benim için
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Megane Coupe 1.6 16V full+otomatik listeye eklenebilir,yakıt-parça-servis olarak oldukça ekonomik. +Bayana çok yakışan,pratik bir otomobil..Tek sıkıntı bagajı haliyle ufak,arka kısım 2 kişilik..Bunlar arasında da Astra G CD.
Örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28554422/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...li-coupe/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ne-coupe/detay __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI Son Düzenleyen ahmetbaha-drs; 20-07-2010 15:19. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
1-Audi A3 Ambiente 1.6 -99 model
1.6 SR motor, baştan eledim 2-BMW 3.16i Compackt - 99 model Fena sayılmaz ama gerek yok, compacta özel kıl yün parçaları vardır dünya paradır. 3-Peugeot 307 Technoplus 1.6 - 04 model Meh, olabilir ama çekici gelmedi 4-Opel Astra 1.6CD - 00 model, En mantıklı bu gibi 5-Honda Euro Civic - 96 model Bu zaten Rover, hiç gerek yok |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
BMW 3.16i Compackt - 99 model
hem sana hem eşine sıkıntı yapmaz bmw kalitesi rahatlı güveni
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bmwde parca pahalı biliyorum ama ne gibi incik boncuk detayları var? Ben compactlar hakkında pek bi bilgiye sahip değilim. Opel benimde tip olarak iç tasarım olarakta hosuma gidiyor ama bi yandada kücükte olsa bmw ağır basıyor. Zaten hangisi olursa olsun tüplenecek
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
arabanın yarıdan gerisi farklı hatta konsolu falan da farklı olması lazım. mekanik şeyleri bulursun da yarın öbür gün stop mtop lazım olsa uğraş dur yani. bir de e36'nın çarpışma testi sonucu rezalet, eğer böyle şeylere önem veriyorsan tabi.
323ti olsa durma al derdim de 316ti öyle özel gelmedi alternatiflere oranla. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
Kullanan bayan olacagı için bence park sorunu ve kullanım bakımından orta sınıf hb bi arac tavsiye ederim corsa polo tarzı..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Coupe'yi satmak çok daha rahat 5 kapı Hatchback'lere göre..Aynı motor,aynı yürüyen aksam,aynı parçalar v.s
Sadece Megane 1'in HB'leri Sedan ve Coupe'nin çok gölgesinde kaldı,Fransa yapımı olması lazım HB'lerin de.Genelde şehiriçi kullanılacaksa Coupe daha havalı bence..Ben çok memnundum
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
ahmete katılıyorum megane coupe mantıklı bi secenek...
yıllarca megane 1 ve 2 kullandım megane 1 ler 2 lere gore cok daha basarılı bana gore K4M motoru oldurmek imkansız gibi bisey cok sağlam meret aynı zamanda guclu ve ekonomik bide tuplusunu bulursan tadından yenmez ![]() ha unutmadam otomotik viteslerinde sorun cıkarabiliyor meganlar ona iyi baktırın sanzımanı sorunlu olmasın arabanın uzer... onun dısında listeye bakarsak en mantıklı arac astra gibi gorunuyor... Son Düzenleyen ahmet3425; 23-07-2010 15:11. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Meganları nedense tipine ısınamadığım için listeye dahil edemedim. Sizin tavsiyelerden sonrada girdim baktım sevmeye calıstım ama olmadı
Şimdi listede fiat brava ile nissan almerada var. Birde golf 4 1.6 otm ler var onlar nasıldırki
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Ben Compact derim ancak 16 değil 18 derim.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
307 de almada almasanda olur
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
bu arada kompaktların parça fiyatları sedanlarla aynıysa tahmin ettiğin gibi pahalı değil. babamda 92 3.18 vardı ordan kalmış aklımda
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
size tawsiyem kendi bindiğim mazda 323 familya 1.8 lerden olur otomatik we sorunsuzdur emsallerine göre çok az yakar akışmetresi düzgün çalışıyosa sağlamdır güçlüdür saydığınız araçların içinde bi çoğundan performanslıdır we içinde sırıtmazsınız biz 96 modeline sahibiz 4 senedir bizde haşat durumda ama hiç yolda bırakmadı bn hayretler içerisindeym
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
A3 dıyorm esınız sehır ıcınde rahatlıkla kullanabılır uzun yoldada konforludur.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 06:13 ::::

Sadece Megane 1'in HB'leri Sedan ve Coupe'nin çok gölgesinde kaldı,Fransa yapımı olması lazım HB'lerin de.Genelde şehiriçi kullanılacaksa Coupe daha havalı bence..Ben çok memnundum